Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookiekat alkalmazzon.​

Abierta Fina - Hímzett indás tüll - fehérnemű trió

22.990 Ft
Írj véleményt elsőként!
Cikkszám: 22124711021
Gyártó: Abierta Fina
0

Leírás és Paraméterek

Abierta Fina - Hímzett indás tüll - fehérnemű trió - Ára csak: 22.990 Ft. Rendelj 21.999 Ft felett és a szállítási költséget átvállaljuk!

Hímzéses és ízléses fehérnemű szett, lehengerlő stílusban, exkluzív kivitelben!

Teljesen áttetsző, könnyed tüll anyagból készült fehérnemű szett, gyönyörű, aprólékosan kidolgozott, hímzett, indás motívumokkal gazdagon díszítve, fodros hatású szegélyekkel és fém gyűrűs megoldásokkal.

A három részes szett tartalma:
-1db nyitott melltartó, hátul kapcsokkal
-1db harisnyatartó, hátul kapcsokkal, 6 harisnyatartó pánttal
-1db szeméremnél nyitott, T-fazonú tanga, rugalmas pántokkal

A váll- és harisnyatartó pántok állíthatóak.

Anyaga: 100% Polyamid.
Fekete színben.

A csomag a harisnyát nem tartalmazza.

A férfi és női szexjátékoknál minden esetben érdemes a megfelelő síkosításról is gondoskodni, ehhez itt találjátok meg a legjobb termékeket. Ne feledkezzetek meg a szükséges higiéniáról sem, javasoljuk, hogy a szexjátékokat kifejezetten az ezekre tervezett tisztítószerekkel tisztítsátok, illetve tartsátok karban.

Vibrációs termékekre 1 év garanciát adunk! Részletek a Vásárlási feltételek-ben.
A raktáron lévő termékeket 1 munkanap alatt diszkrét jelöletlen csomagolásban szállítjuk ki vagy budapesti szexshopunkban (IX. Ecseri út 14-16. Nyitva tartás:H-P:9:30-18:00h) azonnal átvehetőek!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Írd meg őszintén terméktapasztalataidat, és mi 5.000 Ft-os kupont adunk ajándékba, 25.000 Ft-os vásárlás felett!
Írd meg véleményedet!

Vásárlói vélemények