Kategóriák Menü
0

Nőnapi szex praktikák

Nőnapi szex praktikák Nőnapkor mivel sem tudnád jobban meglepni a kedvesedet, mint azzal, hogy érezteted vele: igazi és kívánatos nőnek tartod. Mi adunk pár tippet, hogyan vedd le a lábáról!

Nem kellenek drága ajándékok ahhoz, hogy elvarázsold kedvesedet, sőt egy filléredbe sem kerül egy kis figyelmesség. Egy szál virág, vagy egy otthon elkészített vacsora bőven elég, a lényeg hogy éreztesd vele, tényleg fontos számodra és a legszebb nőnek tartod a világon.

Mondd ki!

A nők számára fontos a megerősítés és nem lehet elégszer hangoztatni, hogy gyönyörűnek tartjuk őket. Minél többször fejezed ki csodálatodat és az érzelmeidet, ő is annál jobban fog értékelni téged. Idézd fel az első találkozásotokat, és beszélgessetek arról, mi mindent terveztek egymással!

Masszírozz!

Egy kellemes vacsora után készíts neki egy forró fürdőt, majd részesítsd isteni masszázsban! Az erotikus masszázs alapjaihoz nem kell tanúsított masszőrnek lenned. Vegyél egy masszázsolajat, majd finoman, a reakciót figyelve simítsd végig a kezeidet a testén, különösen ügyelj az erogén zónákra. Borítsd be a testét apró csókokkal, cirógatásokkal. A nők sokkal érzékenyebbek a simogatásokra, illatokra, ezzel garantáltan lázba hozhatod, így összekötve a kellemeset a hasznossal.

Brillírozz az ágyban!

Erre az estére tedd félre az önzőséget, és legyen ő a főszerepben! Részesítsd elnyújtott, kényeztető előjátékban, különösen figyelve a cirógatásokra, simogatásokra! Ha kedveled az orális szexet, akkor nyert ügyed van – egy kényeztető nyalakodásnak biztos nem fog tudni ellenállni!

 
Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!
Akciós termékek