Kategóriák Menü
0

Újdonságok 2017 nyarára!

 2017 nyara sok újdonságot tartogat a számunkra!

Hogy mik is lesznek ezek az újdonságok? Kezdjük akkor az új technikával.

A napokban lett elérhető az új We-Vibe vibráló péniszgyűrű, amit applikációval is tudsz már irányítani. Tökéletes választás pároknak, hiszen mind két fél földrengető orgazmust élhet át vele. Modern kialakításának köszönhetően nem csak a közösülésnél alkalmazható, hanem már az előjátéknál is egy hasznos kis kiegészítő lehet. Valamint a We-Connect applikációnak köszönhetően telefonról is tudjátok vezérelni, illetve el is menthettek egyedi, különleges rezgésmintákat is, így a leginkább hozzád illővé tudod alakítani ezt a kis eszközt.

                                                                                                                                   

A továbbiakban kicsit más irányba szeretném bemutatni az újdonságokat. Ez pedig nem más, mint a diszkréció, és a szolidaritás.

Tudod mi az a Tokidoki? Segítek! A Tokidoki egy amerikából indult manga képregény, amely pár hónap leforgása alatt olyan őrületté vált, hogy mindenki a tokidoki-s ajándéktárgyakat és különböző cuccokat kereste. A cég nem is késlekedett sokáig, megalkották a Tokidoki Unikornis mini rúd vibrátort, majd a Girl Power - nagy rúd vibrátort és hogy a férfiak se maradjanak ki, a Rugalmas Gömb maszturbátort. A legfontosabb tulajdonsága ezeknek a termékeknek a minőség és a diszkréció volt. Ezért lehetséges az, hogy ha ránézel egy ilyen termékre, akkor első körben rá se jönnél, hogy ez egy szexjáték. A méretezéseiknek köszönhetően pedig tökéletesen elférnek mind egy női retikülben, vagy táskában. Különleges bársonyos bevonatot kaptak a vibrátorok, valamint egy 7 rezgésmódból álló, egygombos vezérlést, aminek a segítségével pofon egyszerűen a csúcsra juttat.

A férfi maszturbátor szintén a minőséget képviseli, hiszen rendkívül rugalmas anyagból készült és a használata is egyszerű. Kicsomagolod a varázslatos tokidoki csomagolásból, alaposan síkosítod és már kész is. Nem utolsó sorban praktikus is, hiszen elfér a zsebedben is.

Ha már szóba került a síkosítás, nem szabad megfeledkeznünk az Eros új termékéről a Black Gold 0W40-ről. Egy vízbázisú síkosítóról van szó, amely szintén egy zseniális motorolajos flakon formáját kapta a teljes diszkréció jeléül. Figyelem! A síkosító nem csak autószerelőknek készült! Azonban nagyon jó kiegészítője lehet egy szerepjátéknak is.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!