Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Óh, óh, perverzió.Semmi sem perverz, ha mindkét fél akarja

Óh, óh, perverzió
Semmi sem perverz, ha mindkét fél akarja

Sokaknak például már az orális vagy anális szex is perverznek számít. Míg az előbbi - főleg a fiatal korosztálynál - teljesen természetesen bevonult a szexuális kultúra elfogadott elemei közé, addig a másodikkal szemben még mindig vannak fenntartások. A szülők korcsoportja (a mai negyvenesek) nehezen fogadja el mindkettőt, és elhűlnek, ha gyors terjedésüket látják. Vannak, akik beöltözve szeretik a szexet (pl. bőrruhában, harisnyában, tűsarkú cipőben - a hernyótalpak nem erotikusak! -, esetleg Batman-nek öltözve), vannak, akik ragaszkodnak a félelemhez (pl. mazochisták, szadisták, a bandage-szex kedvelői, akik szeretnek lekötözni vagy lekötözve lenni), és vannak, akiknek még az is perverz, ha a partner megkéri, hogy kiáltson vagy beszéljen szex közben.

perverz nőFérfi női bugyiban

Durvább eltévelyedés és valódi perverzió, ha pl. egy férfi csak női bugyit húzva, vagy harisnyatartóban tud kielégülni, vagy ha a nő ragaszkodik hozzá hogy nemi szerepet cserélve egy mű hímtaggal meghághatja valódi hím partnerét. Ehhez képest szelídek a kukkollók, nárcisztikusok, dörgölődzők, exhibicionisták, pedig ők is sok borsot tudnak törni az orrunk alá a hétköznapi életben, esetleg pont a tömött villamoson.

Nem kell félni

Nem kell félni a perverzióktól! Semmi sem perverz a szexben, ami mindkét fél megelégedésére és beleegyezésével történik, és ami mindkét félnek egyaránt gyönyört okoz. Így perverz lehet az orális szex is, ha arra bárkit kényszerítenek. És nem perverz a szadizmus sem, ha megtalálta gyönyörtől fetrengő mazochista párját, vagy, ha egy aktus felér egy kosztümös színjátékkal.

perverz nőMi a legperverzebb perverzió?

Ritkán jelentkeznek maguk a perverz felek, inkább a szenvedő alanyok fordulnak segítségért. Íme egy nagyon érdekes eset, egy orvos tollából:

"Jó negyvenes, feltűnően jóképű férfi köszöntött a rendelőm ajtajában, majd kabátját levéve azonnal a mellékhelyiségbe távozott. Gyanúsan sok időt töltött ott, húsz perc után már aggódni kezdtem. Egyszer csak megjelent előttem mini szoknyában, negyvenötös lábain piros tűsarkú cipő, paróka, smink, lógós fülbevaló. A "férfi" nem homoszexuális, hanem transzszexuális. A hétköznapi életben nem, de a szexben nőnek érezte magát, ezért csak nőként, nőnek öltözve érezte a vágyat. Igen ám, de csak a nőket szerette! Tehát ő egy leszbikus-transzszexuális férfi. Mindez nem elég, gumi perverz is volt, azaz a muszlin ruhácska alatt fekete gumiból készült melltartót, harisnyatartót és bugyit hordott. Azaz szegény páciensem háromszorosan perverz volt, mégis talált magának játszótársat és feleséget, akitől mára már kamaszodó gyermekei is születtek."

Egy másik eset:

"...vidéki masszőr fiú jelentkezett, hogy ő szadista. Éveken át dolgozott kórházban ápolóként, profi injekció beadóvá vált. A hétköznapi szex számára nem okozott örömöt, csak az, ha a partnerei popsiját tűvel szurkálhatta. Nem akart fájdalmat okozni, s minden partnerének bevallotta perverzióját. A kerek popsi látványa és benne a vékony tű, azonban nagyon felizgatta. Tű nélkül elmaradt a magömlése is. És emellett a női nem legnagyobb tisztelője is volt.

Lássuk a lényeget!

Ha a kéjérzet (a merevedés, a magömlés, a nő orgazmusa) feltételezi valamely perverziót, akkor betegségről van szó, melynek gyökerei nagyon mélyre nyúlhatnak vissza. Ezek az emberek nem úri/úrnői jókedvükben találnak ki praktikákat, hanem másképpen nem tudnak gyönyörhöz jutni. Az előttük álló meztelen, kívánatos test számukra nem izgató. A kéjt feltételezi az extrémitás. Amíg nincs ilyen függőség, nem beszélünk perverzióról. Legfeljebb kíváncsiságról, amit a partner vagy értékel vagy nem.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók