Kategóriák Menü
0

Orál és anál: Fenekestül felfordult viszonyok

Az oralitás falrengető mítosza

Nemrég a sperma ízéről nyilatkoztam a tévében. Kuncogtam magamon, és reméltem, hogy idősebb szexológus kollégáim nem nézik majd az adást.

V, mint választék
Arra gondoltam, hogy akár még 5-10 évvel ezelőtt is mennyire nem volt jelentősége ennek a témának, hiszen nem beszéltünk ennyit róla - az orális szex nem volt ilyen természetes gyakorlat. Kollégáim erkölcstelen skandallumnak tartották volna, és elhárították volna a nyilatkozatot. A pornó teljesen természetessé és elfogadottá tette az orális szexet. A kéjokozás szájjal, nyelvvel most már a szex-alapműveltség része ugyanúgy, mint a test higiéniája, ami ennek az alapfeltétele. (Nem véletlen, hogy a középkorban - a mosakodás teljes hiánya miatt - nem dívott a jelenség...)
Az orális szex ugyanis nemcsak erkölcsi, hanem szociális kérdés is. Ma már szinte elvárják a férfiak - de a nők is! -, hogy partnerük ezen a területen tökéletesen profi legyen. Nem ritkán akár helyettesítheti is a közösülést, sokan a fő kéjforrásnak tartják. Vannak olyan nők - nem is kevesen -, akik szinte kizárólag csak így tudnak eljutni a csúcsra, másképpen nem sikerül megismerkedniük az orgazmussal.

De itt van az a téves misztikus elképzelés a férfiak agyában: ha szeret, lenyeli az ondót... (Innen az ondó ízének kérdésköre.) Ezerszer megfogalmaztam már, hogy a szokásnak semmi köze a szeretethez, szerelemhez, ez csak egyéni ízlés kérdése. De semmiképpen sem erőltethető.

Bemelegítés
Néhány infó a témához:
- Az ondó tömény fehérje, ami nagyon tápláló. (Nagy mennyiségben akár hízlal is, de az már tényleg nagy mennyiség...)
- Az ondó mindenféle baktériumot és vírust tartalmaz. Tehát mindenféle bajságot, kórságot el lehet vele kapni, így az influenzát, Hepatitist és az AIDS-et is.
- Az ondó visszajelzi a férfi táplálkozási szokásait, ezért valóban domináns íze van. (Figyelmes pasi az akció előtt ananászlevet iszik a kedvező íz érdekében; a dohányos és húsevő férfi terméke nagyon kellemetlen!)
- Az ondó nem tesz jót a nők arcbőrének, mivel szárít és nem jó pakolás!
- Az állaga nem teszi kedvelt táplálékká... Ezért tudomásul kell venni, hogy a szaga, íze és állaga miatt sok nő számára hányinger-keltő. Ezért nem erőltethető elsősorban.
- A pornószínésznők bizony soha nem nyelik le! Csak úgy tesznek, mintha... Akik ezt a trükköt megszívják, azok a hétköznapi nők!

Popsi bolondéria
Ugyancsak a pornónak köszönhető az anális szex egyre nagyobb népszerűsége is. Évtizedekkel ezelőtt még keményen perverziónak számított az, ami mára szinte természetessé vált. A nők több mint 90 %-a visszautasította az ilyen irányú kezdeményezést, ezért az - egykor volt - urak, nem is nagyon próbálkoztak. Még a prostituáltak sem hagyták, mivel megalázásnak, meggyalázásnak számított. (Egykoron az is a nők teljes lealjasításának és meggyalázásának számított, ha a haját levágták rövidre.) A jog büntette és erőszaknak minősítette. A pszichológusok az ilyen férfit (sokan még ma is) látensen homoszexuálisnak bélyegezték.
Aztán jött a pornó és tarolt. Ott mindennapivá vált az összes testnyílás élvezetre történő használata, olykor egyszerre is. A nézőket kíváncsivá, a férfiakat bátran kezdeményezővé tette. Aztán a nők is rájöttek arra, hogy az anális szex egy új orgazmusforrás lehet. És persze a férfiaknak is más érzés, mint a szokásos ügyködés.
Egyeseknek izgalmasabb, másoknak nem. Ízlések és pofonok...

Néhány szabály újfent
- Az anális szex nem mindennapi gyakorlatra való. A végbélnyílás végleges kitágulása több mint kellemetlen következményekkel járhat, esetleg néhány év után a tüsszentés is szobatisztasági bajokat okozhat...
- Az anus (végbélnyílás) csak akkor használható szexre, ha előtte higiéniailag teljesen kifogástalan állapotba hozták. (Azaz beöntéssel kimosták a szakaszt.)
- Az anus után a hüvely csak fertőzésveszély figyelembe vételével használható! (Inkább ne!) Csere-bere tilos!
- Ha izgul valaki még zabszem sem megy bele... nemhogy más!... Lazítani kell, nem szorítani.
- Az első anális közösülés ugyanolyan fájdalommal jár, mint a szüzesség elvesztése a hüvelyben. Hártya ugyan nincs, de fájdalom van. Erőszakos behatolásnál vérzés is előfordulhat.
- Aranyeresek felejtsék el! Azt viszont nem kellene elfelejteni, hogy a végbélnyílás egy nagyon fontos erogén zóna, azaz van helye a szexuális játszadozásban mindkét nemnél. A férfiaknál is! Azoknál is, akik alapvetően nem homoszexuálisok.

Tanács a lányoknak/nőknek: ha a hímnemű partner nagyon erősködik az anális szexet illetően, tegyék ezt kölcsönössé. A férfiaknál ugyanolyan orgazmusforrás, mint a nőknél. Anatómiailag pedig tökéletesen érthetőa dolog. De a szabályokat mindkét nemnél ugyanúgy be kell tartani!

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!