Kategóriák Menü
0

Orális kéj: ráharaptunk

   Nincs új a Nap alatt! 

   Őseikhez képest a legifjabbak semmi újat sem találtak ki, hiszen a szexualitás tárháza alig bűvült az elmúlt évezredekben - csak éppen a közerkölcs változott, és változik most is a rendszerekkel együtt. A vallásos középkorban maga a test is takargatni való volt, s ha egyes körökben ismerték is a kéj fortélyait, a nagy többség nem tudott, nem hallott róla. A szocializmusban tiltott volt az egyén öröme, tehát szexről nem beszéltek. A kor női, asszonyai nem láthatták a "bűnös, rothadó kapitalizmus erkölcstipró szennyét" - a pornót. Így ötleteket sem kaptak. Aztán minden megjött. Csőstül!

csókos szájFranciázás - magyarul

   A névadók úgy gondolták, hogy a szabatos franciák mindenre képesek, szeretik az életet és annak minden örömét, és ennek érdekében a szájukat is szívesen használják. Ezért lett a "franciázás" nem németezés.

   A pornó elfogadottá, sőt természetessé tette az orális szexet. A hétköznapokban nem olyan közvetlen a használata - azaz nem közvetlenül a kézfogást követő "üdvözlési" és ismerkedési forma, mint a pornóban -, de bekerült az arzenálba. Teljesen természetes. Ha valaki szereti és elfogadja a párját, akkor elfogadja őt a lába ujjától a feje búbjáig, elfogadja az illatát, az ízét is, nincs a testének tabu része.

Nemcsak technika!

   Az orális szex totális higiéniát feltételez - nem mintha a többi elfogadhatóvá tenné az elhanyagoltságot -, de itt különösen fontos. A szexuális előjáték része, de sokszor szinte a szeretkezést is helyettesíti. Nem helyes, ha pótcselekvésként szerepel, ugyanis ekkor már csak a nő szolgáltatása csupán, aki - az egyoldalúság miatt - így prostituálódik.

Ennek ellenére a férfiak sokszor elvárják ezt a típusú kiszolgálást teljes, befejezett "aktusként". Ezzel kimondva-kimondatlanul megalázzák a partnerüket.

Kedvelik-e a nők?

   A nők közül sokan idegenkednek ettől a formától. Akik nem szeretnek csókolózni, azok a szájukban a férfi nemi szervet sem szeretik. Pedig nem jelentős a különbség. Semmivel sem gusztusosabb a másik nyála, mint az ondóváladéka... Ha csak a higiéniai - és nem az erotikus - szempontokat néznénk, akkor a csókolózástól is tartózkodnánk, és ügyelnénk a fertőzések elkerülésére, mint a náthakor szájmaszkot hordó japánok.

Az orális élmények élvezeti értékének övelésére, íme néhány ízesített síkosító:
https://www.erotikashow.hu/izes_illatos


Több figyelmet!

   A pornófilmek fő látványossága a kilövellő ondó. Lehetőleg a nőarcába, szájába, mellére vagy popsijára. Ezt is átvettük, szinte elvárás, hogy a lány nyelje le! Egyesek még azt is kijelentik: ha nem nyeled le, nem is szeretsz. Pedig tessék megfigyelni a filmeket! Soha nem nyelik le! Miért? Ugyanis az ondó sűrű és nem homogén állagú. A legtöbben az állaga és a szaga miatt gusztustalannak tartják. Ha a partner ennek ellenére ragaszkodik a nyeléshez - a lányt megalázza ezzel. A fiú meg egyszerűen rossz megfigyelő...

Forrás

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók