x
Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Orális szex - Felláció, Cunnilingus

Bevezetés

Az orális szex, vagyis a nemi szervek szájjal történő izgatása, napjainkban már teljesen természetes szexuális tevékenység. Egyes feltételezések szerint az ember két lábra állása óta ismert, elfogadása azonban csak a tizenkilencedik század végén indult meg és még a mai napig is tart. Sokan még most is úgy gondolják, hogy a szex azon formája, mely nem az utódnemzést szolgálja, bűnös és buja dolog. Ám valószínűleg kevés olyan pár van, aki legalább egyszer ne próbálta volna ki.

Félelmek

A szexológusok több okot is felsorolnak, hogy egyesek miért idegenkednek az orális szextől. Ok lehet például, hogy tartunk attól, partnerünk számára kellemetlen és undorító lehet nemi szervünk íze vagy szaga. Vagy éppen fordítva, vagyis hogy az ő íze vagy szaga hat ránk taszítóan. Ezek a félelmek általában nem megalapozottak, hiszen a mindennapi tisztálkodási szokásokat betartva, a nemi szerveknek egyáltalán nincs rossz szaguk, ízük. Sőt a szexuális izgalom során keletkező testnedvek illata gyakran bódító, pszichésen izgató hatású a partnerre, és testünket áthatva megsokszorozzák a gyönyört.

A félelmek másik oka a nevelésből is fakadhat.
Gyakran tiltják a gyerekeknek, hogy nemi szervükkel játszanak, mondván hogy az bűnös és tisztátalan dolog. Testük legintimebb részét a nők leginkább akkor szemlélik, amikor valami betegségre utaló jeleket mutat. Nem csoda tehát, hogy zavarban vannak, amikor valaki itt csókolgatja és simogatja őket. Ebben az esetben segíthet, ha a férfi megnyugtatja őket és elmondja mennyire szép és izgató a látvány.

Érdemes megemlíteni, hogy a nők egy része tart a szájukban bekövetkező magömléstől. Ha partnerünknek ilyen irányú félelmei vannak, semmiképpen se erőltessük a dolgot. Vannak nők, akik az ingerlés e módjának puszta gondolatától is irtóznak. Különben is a nő teljes elfogadását, bizalmát és odaadását már akkor kifejezte, amikor hozzálátott az orális szexhez. Ilyen esetben egyébként több megoldás is létezik. Például a magömlés előtti behatolás a hüvelybe, vagy az összepréselt mellek, illetve a kezek közé fogás. Az utóbbi kettő még segít is megszokni a férfiillatok és nedvek sajátosságait. Sőt köztudottan testünkön elkenve a friss spermát, pompás bőrápoló szerként is használhatjuk, nem is beszélve állítólagos ajzó hatásáról.

Az ondó íze

A sperma fiziológiai folyadék, íze és illata egyénenként változik, de függ az egészségi állapottól, az általános kondíciótól, sőt az elfogyasztott élelemtől is. Vagyis megfelelő diétával befolyásolhatjuk íztulajdonságait. Egyes források szerint, ha azt szeretnénk elérni, hogy édes legyen, néhány napon keresztül igyunk ananászlevet. A kávé és az alkohol kesernyés, míg a túl nagy mennyiségű állati fehérje savanykás ízt és jellemzően dohos szagot ad neki.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók