Kategóriák Menü
0

Orgazmus okostelefonnal

Orgazmus okostelefonnal Emlékszel, amikor még csak „téglafonok” léteztek? Ha fel akartad hívni legjobb barátodat vagy barátnődet, a vezetékes számot kellett tárcsáznod.

A téglafonok után egyre kisebb méretű mobiltelefonok jöttek divatba, majd amikor megjelentek a színes kijelzős készülékek, álmodni sem mertünk volna többről. Ezután szép lassan rájöttünk, hogy szinte már külön fényképezőgépre sincs szükségünk, hiszen a telefonnal mindent lehet.

És ma mi a helyzet? Applikációk tömkelege: fotószerkesztés, közösségi oldalak, ingyenes telefonhívás, videohívás. És van itt még valami: ma már akár orgazmusod is lehet okostelefon segítségével.

Hadd adjunk egy kis ízelítőt a kiegészítőkből!

We-Vibe 4 PLUS -Akkus G-pont és csikló vibrátor (pink)

We-vibe 4

Mit szólnál, ha egy applikáció segítségével, akármilyen messze is légy párodtól, örömet szerezhetnétek egymásnak? A We-Vibe 4 PLUS-szal ez lehetséges.

A vibrátor két motorja egymástól függetlenül vezérelhető, az előbb említett applikáció (WE-Connect) pedig természetesen jár a termékhez. A kaland során 10 extra mód közül választhattok. Élvezzétek a fejlett SmartPhone vezérlési lehetőséget!

A kis kütyüvel ráadásul saját rezgés mintáitokat is létre tudjátok hozni, így az élmény valóban testre szabott.

Dobjátok fel az „együttléteket” ezzel az anatómiailag tökéletesen formált, selymes, rugalmas és sokoldalú szexuális játékszerrel!

OHMIBOD - okos vibro-bugyi (Bluetooth)

OHMIBOD - okos vibro-bugyi

Rendkívül vékony kialakítás: a vibro-bugyi tökéletesen idomul a test vonalaihoz és így teljesen észrevétlen. A kényeztető Bluetooth vezeték nélküli kapcsolattal irányítható okostelefon vagy tablet segítségével, akár 8 m-es távolságból is.

A szexuális játékszer akár egy órán keresztül is bírja a bevetést, motorja halk, ugyanakkor erős, ráadásul 4 beépített vibrációs ritmus közül választhattok.
Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!
Akciós termékek