x
Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

A legnépszerűbb szexshop lettünk!

A legnépszerűbb szexshop lettünk! Az Ország Boltja 2014 versenyén elsők lettünk "Népszerűségi díj - Erotika" kategóriában! Ez a harmadik ilyen elismerésünk, ugyanis 2011 óta töretlenül miénk az első hely népszerűségi kategóriában!

Idén negyedszerre rendezték meg az Ország Boltja versenyt, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hazai webáruházak között! Rengetegen indulnak és teszik próbára magukat, amely keretében kiderül, hogy kik azok, akiknek a legtöbb pozitívumot sikerült nyújtaniuk a vásárlóknak.

Népszerűségi díjakat minden kategóriából mindösszesen csak 1 webshop kaphatott.

Örömmel jelentjük be, hogy idén az Erotikashow.hu lett az ország legnépszerűbb online szexshopja, amiért egy elismerő oklevelet is kaptunk:

Oklevelünk

De természetesen ezt a díjat nem kaphattuk volna meg a Ti szavazataitok és elismeréseitek nélkül, ezért szeretnénk megköszönni minden egyes értékelést!

Célunk, hogy ezt az elismerést tovább fokozzuk és mégnagyobb elégedettséget okozzunk Nektek, amiért mindent meg is teszünk! (Időközönként még kérdőívet is küldünk, amiben mindenki javaslatokat tehet a javításra, amelyeket később meg is valósítunk, szorgosan.)

Az oklevél mellett egy szép díjjal is gazdagabbak lettünk:

Az oklevél és a díj

A verseny teljes nyerteslistáját ITT találod!

Köszönjük tehát mégegyszer, reméljük jövőre is  szavazol ránk! :)

A díjátadó gála végén ilyen fergeteges arany-konfetti eső "zúdult" ránk, nyertesekre:

Konfettieső
Tartalomhoz tartozó címkék: hír