Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Óvszerkörkép – így válassz gumit

Annyi féle-fajta gumióvszer létezik, mint csillag az égen. Ma már bárhol, a sarki közértben is beszerezhetőek, éppúgy ahogy a drogériákban is, ám a biztonság és az élvezet fokozására érdemesebb utána nézned speciális daraboknak például szexshopunk kínálatában.

A leggyakrabban a boltok polcain ugyanazok a márkák kaphatóak, és mivel a gumi a rendszeres nemi élet alapvető kelléke, ami a biztonság és a nemi betegségek megelőzése szempontjából is jelentős, fontos, hogy minél természetesebb, kényelmesebb érzést nyújtson.

Sokan idegenkednek az óvszer használatától, ám ez is, mint minden más, csupán megszokás kérdése. Ha elégedetlen lennél az átlagos óvszermárkák nyújtotta lehetőségekkel, esetleg valami különlegességre vágysz, vagy éppen a párodat áldotta meg az anyatermészet átlagon felüli péniszmérettel, akkor, ha tetszik, ha nem, de kénytelen leszel ellátogatni egy szexboltba, hogy beszerezhesd a tökéletes kondomot.

Egy szexshopban nemcsak szexuális segédeszközöket és pajzán játékszereket találsz, hanem itt az óvszerkínálat is jócskán eltér a megszokottól.

Átlagon felüli méretre
A sima boltok kínálatával akkor lehetsz főleg elégedetlen, ha soha nem találtok a párod méreteihez legjobban passzoló óvszert. Ha túl nagy neki, könnyen elszakadhat, lepattanhat róla a gumi és ez nemcsak kellemetlen pillanatokat szülhet az ágyban, de a későbbiekben még „fejfájást” is okozhat, amit nem biztos, hogy szeretnétek átélni.

Bár a legtöbb márkánál találsz különleges méretű óvszert is, a készletünkben fellelhető MY SIZE és XXL márkák közül könnyedén ki tudjátok választani a nektek valót, ha tudjátok a pontos méretet.

Egyáltalán nem ciki, ha mérőszalagot vagy vonalzót ragadtok egy este, így legalább biztosan kiderülhet, hogy nem a pasid képzel „túl sokat magáról”, hanem valóban az átlagtól nagyobb pénisszel rendelkezik.
durex mysize
Speciális igényekre
Ha a kelleténél többször is előfordult már pároddal, hogy hamarabb jut a csúcsra, mint azt szeretnéd, szexpraktikák és gyógyszerek helyett lehet, hogy csak simán egy rendhagyó óvszerre van szükségetek, ami speciális magömlés késleltető szerrel van belülről bevonva.

Ha ultra vékony vagy extra vastag anyagú óvszerre vágytok, nálunk ezt is megtalálható, mit több, a mindig könnyed és élvezetes szeretkezésekhez extra sok síkosítóval ellátott gumit is találsz ugyanitt, hogy a szex mindkettőtöknek élvezetes legyen.

A SICO Marathon, a Good Times, a Durex és a London márkák között érdemes keresgélnetek, hiszen ezek között garantáltan megtaláljátok az igényeiteknek legmegfelelőbb darabot.


Sajnos bárki allergiás lehet a latexre, de ez még nem jelenti azt, hogy ne használhatna óvszert – csupán a megfelelő gumit kell kiválasztani. Számos olyan óvszer is létezik, mely latexmentes anyagból készül, hogy ez se legyen akadály, itt vannak például a Durex Natural Feeling vagy a Manix SKYN Intense termékei.

Mindent a szemnek és a szájnak
Tudjuk, hogy még sokan megmosolyogtatónak tartják, hogy léteznek színes és ízesített óvszerek is, ám manapság már egyáltalán nem számít kuriózumnak egyik sem. Szinte bármilyen színű gumit vásárolhatsz a pirostól a feketén át, de létezik cuki rózsaszín és kék is, amivel feldobhatjátok szeretkezéseiteket.

A sötétben világító óvszerek is igen kelendőek ebben a kategóriában, így bátran engedjétek csak szabadjára fantáziátokat. Az ízesített óvszerek különösen orális szex gyakorlása közben jönnek jól; egy eper vagy csoki ízű máris más „ízben” tünteti fel ezt a hölgyek számára nem mindig kedvelt együttléti formát.

Ismerkedjetek meg Durex Fun Explosion, AMOR, London, Billy Boy Fun vagy éppen Crazy Monkey termékeinkkel.