Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Kinek ajánljuk a péniszpumpa használatát?

Kinek ajánljuk a péniszpumpa használatát?

Kevés olyan dolog van a világon, mint ami annyira megijesztené a férfiakat, mint mikor az impotencia tüneteit észlelik magukon. Bár leggyakrabban a merevedési zavarok túlzott alkoholfogyasztásra vagy fokozott stressz hatására jelentkeznek, a kevésbé szerencsések többször is szembesülhetnek kudarcba fulladt szexuális aktusokkal.

Ha az impotencia tünetei csak alkalmanként jelentkeznek, nincs különösebb ok az aggodalomra, ám ha tartósan fennállnak, és a férfi semmilyen körülmény között nem képes az erekcióra, vagy annak megtartására a közösülés teljes időtartama alatt, akkor érdemes szakemberhez fordulni a problémával. Egy biztos: fölösleges tabuként kezelni, hiszen minél hamarabb néz vele szembe a férfi, annál hamarabb is találhat rá ilyen-olyan megoldást.

Kiket érint?

Szakemberek szerint ma már a 30 és 50 év közötti korosztály szinte fele küzd valamilyen merevedési zavarral, de a fiatalabbakat sem kíméli a dolog.

A kiváltó okok közé sorolják a környezeti ártalmakat, az élelmiszer-adalékanyagokat, a dohányzást, a különböző gyógyszerek mellékhatásait, de az állandó teljesítménykényszer, a különféle elvárások, melyek szorongássá alakulnak éppoly felelőssé tehetők manapság a merevedési zavarokért, mint más egészségügyi problémák.

Ám az erekciós zavarok nagy része fizikai okokra, elsősorban érrendszeri megbetegedésekre vezethetők vissza. Az érrendszeri megbetegedések közül leginkább a cukorbetegség veszélyes, de érintettek továbbá a magas vérnyomásos, érelmeszesedéses, magas koleszterinszintű, szívbetegségekben és az elhízásban szenvedő férfiak is.

Hogyan kezelhető?

A leggyakoribb megoldás a potencianövelő gyógyszerek szedése, ám sok férfi választja még a hormonkezeléseket, a különféle invazív módszereket vagy éppen a sebészeti beavatkozásokat, ám még mielőtt azonnal kés alá feküdne egy impotenciával küzdő férfi, érdemes kipróbálnia a péniszpumpát, hiszen ez férfiak millióinak nyújt hosszútávú és fájdalommentes megoldást egy ilyen szerkezet.

Bár a péniszpumpát vagy másik ismert nevén a vákuumpumpát eredetileg az impotencia, és az erekciós zavarok kezelésére tervezték, hogy a vérkeringés serkentését segítve, könnyebben elérhető, valamint fenntartható legyen a merevedés, sokan már nem csak akkor vetik be, ha gondokkal küzdenek, hanem közkedvelt játékszer lett ez is a párok körében vagy éppen maszturbációnál.

Mitől hatékony és hogyan működik a péniszpumpa?

A péniszpumpa hatásosságát a vákuum adja, aminek hatására kitágul a pénisz szövete, javul a vérkeringés és a rendszeres tágító hatás eredményeképpen hosszú ideig fennálló hossz és kerületnövekmény érhető el.

A pumpálás hatására (legyen akár kézi, elektromos vagy éppen vizes) vákuum jön létre a pumpa alatt. A nyomás csökkenésének hatására több vér áramlik a hímvessző barlangos testeibe, ami segíthet az erekció erősítésében és a pénisz kerületének és hosszának növelésében.

Hogyan válaszd ki a megfelelő darabot?

1. Méret szerint válassz.

Mint ahogy egy XXL-es méretű óvszertől sem látszik nagyobbnak a péniszed, úgy péniszpumpát is a férfiasságodnak megfelelően válassz. Legyen a cilinder méreteidnek megfelelő, se nagyobb, se túl kisebb. (Cilindernek azt a "csövet" nevezzük, amelybe a péniszt a pumpáláshoz belehelyezzük).

2. Nyomásmérővel ellátottat vegyél, ha teheted.

Ne spórolj ezen, ha egy mód van rá, hiszen nem éri meg kockáztatni péniszed egészségét. Pumpálás során kulcsfontosságú a nyomás figyelemmel követése, a túl nagy nyomás sérülésekhez, míg a túl alacsony nyomás eredménytelenséghez vezethet.

3. Ha lehet, átlátszó cilindereset vegyél.

Az átlátszó cilinder kulcsfontosságú ahhoz, hogy szemmel tudd kísérni a pumpálás folyamatát valamint a vákuum hatását a péniszedre. Kezdő használóknak szinte nem is érdemes mással próbálkozniuk.

Az Erotikashow szexshop kínálatában az egészen komoly darabok nyomásérzékelővel is el vannak látva, legdrágább verzióik pedig elemmel működnek és vibrálnak, ha kell, így szinte önállóan végzik a szívást.

Ezek a szerkezetek kiválóan segítik az erek tágulását, így az erekció elérését, valamint rendszeres, több hónapos, heti két-három alkalommal is történő használatukkal, akár pénisznövekedés is elérhető.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog