Kategóriák Menü
0

Perverz vagy?

Perverz vagy?

Cyber-szex függők

A szuper nyolcas pornófilmeket, a videókat és a pornóújságokat az Internet meglehetősen nagy vehemenciával próbálja kitúrni a szexpiacról. Elég egy óvatlan pillanat, hogy rákattintson valaki valamelyik szex témájú oldalra, és máris több tucat új jelentkezik be. Mikor meg már éppen érdekessé válna a dolog, akkor a lap hirtelen bejelenti a kéjes nézelődés árát.

Leszbi csajokAz utóbbi időben nagyon sokan váltak cyber-szex függővé, amelynek az következménye, hogy az élvezkedő előfizető a valóságban előbb csak nehezen, később pedig egyáltalán nem képes a hús-vér szexre. Eleinte az újdonságok látványa jó hatással van a saját szexuális életére, utána azonban azon kapja magát, hogy a cyber-szex pótolja a valódit. Olyan ez, mint a drog. Először még kellemes, a gyakrabban használóknál azonban csőstül jönnek a problémák.

Perverziók széles kínálata

Az internet erotika témájú oldalai erősen specializálódtak. Lehet válogatni, hogy a szex milyen formáját kívánjuk élvezni, az egyszerűen heves vérmérsékletű lányoktól, a még hevesebben meleg fiúkon keresztül az animál szexig, vagy éppen a szado-mazo élvezetekig.

Sokáig úgy hitték, hogy ezeket az oldalakat kizárólag perverzek látogatják, akik innen veszik a mintáikat. Persze van ilyen is, de inkább azok látogatnak ide, akikben bennük rejlik ugyan a perverz vágy, de testileg NEM valósítják meg a látott dolgokat.
Azaz a valóságban NEM perverzek.

Szürke valóság

Sőt! El sem tudják képzelni, hogy a saját párjuk ugyanazt tegye vele vagy mással, amit a filmen látott, és akkor szájtátva élvezett. Főleg férfiak, intelligensek, akik ebbe a csoportba tartozik: A valóságban nagyon ritkán szeretkeznek, kb. félévente egyszer, jobb időkben dupláznak. A szexuális életük az interneten teljesedik ki, ahol kifejezetten a perverz oldalakat látogatják. Kedvenc témájuk a "nő kutyával", vagy bármilyen megerőszakolási jelenet, ahol a férfi legyőzheti, megtörheti a nőt. A valóságban viszont el sem tudják képzelni az ilyet, sem a feleségükkel, sem mással. Még a feltételezésen is fel lenne háborodva, hogy ő bizony erre vágyik.

Meztelen női testPedig erre vágynak! Csak nem merik bevallani! Sem önmaguknak, sem másnak. Egy csomó elfojtott agresszió, a nő megaláztatása iránti vágy működik bennük, amit a tudatuk tagad - hiszen intelligens, tanult emberek -, de nem merik, nem is akarják kiélni azokat. A gyógyuláshoz, tisztuláshoz vezető út hosszú és göröngyös. De már megtalálták.

Önmegfigyelő önteszt

Azok, akik ezt az írást olvassák, általában jártasak a számítástechnikában. Valószínűleg jártasak az erotik-sztrádán is%u2026 Mielőtt még nagyon nagy baj nem lenne, teszteljék egy kicsit önmagukat!

Nézzék meg, készítsenek saját statisztikát arról, hogy az utóbbi időben milyen oldalakat látogattak! Milyen típusra kattintottak rá a legtöbbet? Azaz mifelé fejlődik a virtuális szex érdeklődésük? Elmegy valamilyen perverzió irányába?
Ha igen: gondolja át, hogy ez megvalósítható-e a saját partnerével, vagy sem. Mit szólna hozzá a partner, ha előhozakodna azzal, hogy mit szeretne? Az első gondolat mindig az legyen, hogy lehet-e, szabad-e megvalósítani?
- Ha nem megvalósítható, önmaga is súlyos perverziónak véli, és mégis egyre gyakrabban nézeget ilyeneket, akkor keressen fel egy pszichológust vagy szexológust, hogy feltárják az okát, mert nagyon rossz az irány!
- Ha elképzelhetetlennek tartja a saját életében a megvalósítását (a saját partnerrel) akkor vegye vizsgálat alá magát a perverziót. Ha pl. kedveli a megaláztatás jeleneteit, nézzen önmagába, hogy mikor alázták meg, és miért akar bosszút állni.
- Ha nem a perverzió érdekli: akkor az interneten látott szex ötletei bevihetők-e a saját ágyba? Hívja oda a géphez a párját is, hátha kedvet kap hozzá. (Reméljük nemcsak a nézegetéséhez, hanem a gyakorlatához is.)Ha egyedül nézegeti, a partner óhatatlanul féltékeny lesz a képekre és a valós szexre visszautasítással reagál.

Ne nyissunk vitát!

A tévének, a filmeknek óriási szerepe van a vágyak eldurvulásában. Megszoktuk az agressziót, a halál látványa mindennapos. Szégyellni valónak tartjuk az érzelmeket, mert úgy gondoljuk, az érzelmes ember sérülékenyebb. Ez igaz is! De boldogabb és elégedettebb.
A fájdalom, a szenvedés, a kín élvezete és kockázata - maradjunk ebben -, nem normális dolog, ha átlépi a játék határait. Főleg akkor, ha a partner számára ez nem okoz örömöt. S ne nyissunk vitát azon, hogy mi a normális és mi nem - mindannyian mások vagyunk, mindenki mást szeret.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!