x
Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

SenseMax: Az önkielégítés jövője!

Az interaktív pornó után itt van a jövő új lépcsőfoka. Vagy fogalmazhatnék úgy, hogy már a nappali boltívje alatt állunk és csak egy karnyújtásnyira van az, amit el se mertél képzelni eddig.

Ez pedig nem más, mint amit a SenseMax létrehozott. Egy igazi pornószínész bőrében érezheted magad, hiszen a következő kiegészítőkkel átélheted azt, amit a film szereplői!

Először is bemutatom a SenseBand-ot, ami az egésznek a mozgató rugója. Egy olyan okos karperecről beszélünk, amely érzékeli, hogy milyen gyorsan, illetve milyen irányba mozgatod a kezed. Ez tehát lehetővé teszi, hogy teljes mértékben testre szabhasd a jelenetet. A plusz pedig csak most következik! 

SenseBand

A SenseVR-al pedig a vizuális ingereket is megéled, hiszen külön erre a célra készült is egy okos szemüveg, amelyet akár nálunk is megvehetsz!

SenseVR

Természetesen a kiegészítőket sem hagyhatjuk ki, mert csak így lehet teljes a repertoár. 

Mik is azok?

A SenseTube, ami egy vízálló VR maszturbátor és az általad nézett akciójelenet mozgását követi le! A másik extra pedig a vízálló és melegítő G-pont vibrátor!

SenseTube  SenseVibe

Az összes eszközt alkalmazva tehát átélhetsz egy teljes pornófilmet akár!

Felkészültél a jövőre? Akkor vágj bele!

 

Megnézem a részleteket!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog