Kategóriák Menü
0

Szeretkezés Világnapja!!

November 10-én az egyik legfantasztikusabb Világnap jön el! Ünnepelj velünk, szóljon ez a nap (vagy este... de inkább az egész nap) az élvezetek hajszolásáról, az orgazmusról és szenvedélyről, párban, vagy pár nélkül! Olvass tovább...

szeretkezés világnapja

Ugye mondanunk sem kell, hogy egy olyan világnap közeledik hamarosan, amit mindenképp meg kell ünnepelned velünk! :)

Tudtad? A szex fájdalomcsillapító, nyugtató, boldoggá tesz, fiatalít, immunerősítő, és még folytathatnánk a sort, de az nem férne bele ebbe a levélbe. :)

Szóval, ha van párod, ha nincs jelenleg, arra buzdítunk, hogy a lelki és testi egészséged érdekében vegyél részt november 10-én te is a Szeretkezés Világnapján és élvezd az örömöket! Ezért:

>>> Féláron szállítunk november 3-10. között!!! <<<
Pick Pack Pont átvétel: 350Ft
Házhoz szállítás: 450Ft-tól!

November 10. a Szeretkezés Világnapja! Féláron szállítunk!

Pároknak:

Próbáljátok ki a párvibrátorok királyát, amit majd nem tudtok nem használni! Mindkettőtöknek ugyanazt az érzéki vibrálást nyújtja, és nagyon kényelmes használni:

We-Vibe 3 rubin

E​gyedülállóknak:

Ha jelenleg nincsen, aki kielégülést tudna számodra adni, hívd a modern technika segítségét! A legjobb vibrátorok és maszturbátorok készen állnak a kalandra Veled!

Vibrátorok nőknek Maszturbátorok férfiaknak

Segítünk abban, hogy megtaláld a legmegfelelőbb vágykeltő fehérneműtizgalmat fokozó síkosítóterotikus ajándékot erre a napra!

Kellemes Ünneplést!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír