Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Szexbabák – Nem csak a férfiak kiváltsága

A válasz szerencsére nem, a 21. századi piacon már nők számára is elérhetőek a felfújható férfi szeretők, melyek igazán élethű pénisszel rendelkeznek a maximális gyönyör érdekében.

A felfújható babák

A felfújható babák sajátossága, hogy teljesen kidolgozott, életnagyságú férfiakat mintáznak, ezzel járulva hozzá az élmény valódiságának megteremtéséhez.

You2Toys márka egyik modellje, Mista Cool, az Álomszerető, például egy kívánatos afroamerikai férfi mintájára készült. Mista Cool 160 cm magas, férfiassága pedig eléri az impozáns, 20 cm-es hosszúságot, mellyel minden nő vágyait képes maximálisan kielégíteni. Az élethű élményhez a nyomtatott fotóarc, mellszőrzet és a sötét haj is hozzájárul. A baba pénisze, azon túl, hogy 20 cm-es, tökéletesen merev, így a behatolás nagyon könnyed és élvezetes lesz. A baba könnyen tisztítható, langyos meleg vízzel, ne felejtsünk azonban pumpát is rendelni hozzá, hogy erőlködés nélkül érhessük el a megfelelő keménységet.

A babák másik típusát képviseli Gary B., a szexpartner. Bár ugyanolyan felfújható baba, mint Mista Cool, pénisze egy valódi dildó, mely a babára illeszthető. A pénisz kidolgozottsága meghökkentő, állítható fokozatainak köszönhetően pedig az igazi gyönyör záloga. A pénisz 20 cm hosszú, és 3,5 cm átmérőjű, a makk kidolgozott, és a forma is élethű. Ezek a babák, bár drágábbak, előnyük, hogy a vibrátor a babától külön állóan is használható a hagyományos maszturbációhoz hasonlóan.

A torzók

A nők következő lehetősége a férfi torzók rendelése. Bár ezek nem teljes alakos babák, csupán a pénisz és a mellkas került kidolgozásra, mégis sokkal élethűbbek, mint felfújható társaik.

A Fuck Me Silly férfi torzó olyan anyagból készült, melynek tapintása szinte azonos a férfi bőrrel, a részletesen kidolgozott mellizmok és kockás has pedig fokozzák az élmény valódiságát. A lényeg azonban egy kicsit lejjebb meredezik, az impozáns pénisz mérete 20 cm és teljesen valósághű, hozzá pedig hangsúlyos makk és formás herék dukálnak. A baba egy szűk, rugalmas ánusszal is rendelkezik, hogy a férfiak se érezzék kizárva magukat a játékból.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír