Kategóriák Menü
0

Szexi szilveszter – Legyen vadító az Újév!

Szexi szilveszter – Legyen vadító az Újév!

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi már most elkezdtünk azon gondolkodni, mit is kellene csinálni Szilveszterkor. Sajnos a szilveszteri buli az az egyetlen buli, amit minden évben tűkön ülve várunk, a legtöbbször azonban nem sül el túl jól.

Ennek idén vége lehet, ha megfogadjátok a tanácsainkat és szerveztek egy igazán szexi, kicsit bohókás házibulit, amihez most felsoroljuk a kötelező party kellékeket!

Étvágygerjesztő

Egy igazán vadító partin elengedhetetlen az afrodiziákumok felszolgálása. Szerezzetek be egy kis kaviárt, kagylót és gyömbért, hogy igazán forró hangulatba kerüljetek. A chili és az avokádó szintén vágykeltő alapanyagok, dobjatok össze egy jó fűszeres guacamolét előételnek.

Persze az afrodiziákumokon kívül a tálalásnál is megcélozhatjátok az erotikát, a mell és péniszalakú sütik és tálak passzolnak a buli hangulatához, és hangulatba is hoznak mindenkit.

Folyékony erotika

Bár az alkoholról valószínűleg egy házigazda sem feledkezik meg, ha az erotika a party témája, talán adhatunk pár tippet.

A pénisz és mell alakú jégkockák például biztosan megemelik a hangulatot. Az erotikus témájú pohárjelzők szintén jópofa kiegészítők, főként akkor, ha mindenkinek saját jelet adunk, a pénisz alakú szívószál pedig a ráadás.

Nőformájú jégkockák

Erotikus dekoráció

A szexi party elengedhetetlen kellékei az erotikus dekorációk, amikből szinte végtelen mennyiségű található a piacon.

Kezdjük a lufikkal! Már kapható pénisz mell és popsi alakú lufi is, amik felfújva igazán vicces és kissé szexi hatást is keltenek, pár pohár pezsgő után pedig mindenki rájuk fog gerjedni, higgyétek el!

A fényekről se feledkezzetek meg, keressetek pénisz vagy mell alakú világító gömböket, vagy égősorokat, amiket a lakás különböző részein akasztotok fel. Így, ha egy kis hangulatvilágításra vágytok, az egyetlen fényforrás is témába vág majd!

A lehetőségek határtalanok, válasszátok idén a vadító szilvesztert, és bulizzatok egy vadítót a társasággal!

Erotikashow hírek>>

Tartalomhoz tartozó címkék: hír