Barion Pixel

 

Oldalunk kizárólag 18 éven felülieknek szóló, erotikus jellegű tartalmakkal foglalkozik és az alapvető működéshez, valamint a személyre szabott élményhez szükséges cookie-kat használ.

Kérünk, nyilatkozz, hogy máris folytathasd a böngészést!

Részletes információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Kéjgolyó, gésagolyó

Ha szeretnéd magad formában tartani, ne csak a külsődre figyelj! Gésagolyó segítségével a hüvelyedben található izmok éppúgy edzhetők, mint más izmaid, és bár szemmel nem lesz látható a különbség, szex során, sőt, idővel a hétköznapokban is érezni fogod a hüvelytorna jótékony hatásait.

<< vissza a szexjátékszerek kategóriába

Rendezés:

You2Toys - Velvet gésagolyó kvartett

4
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
7.190 Ft

You2Toys - Basic gésagolyók - ezüstszínű

2
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
4.490 Ft

Black Velvet gésagolyó duó

5
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
5.390 Ft

You2Toys - Velvet lila, tripla gésagolyó

1
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
6.290 Ft

Gésagolyók - fekete (Joyballs)

5
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
6.490 Ft

You2Toys - Arany gésagolyók

2
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
4.990 Ft

Bad Kitty - gésagolyók (ezüst)

1
Utolsó 1db van raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
5.990 Ft

We-Vibe Bloom - gésagolyó cserélhető súlyokkal (narancs)

Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
49.990 Ft 44.440 Ft
11%

mystim Jane Wonda - elektro gésagolyó duó

Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
35.990 Ft 26.995 Ft
25%

Love to Love Joia - szilikon gésagolyó duó (pink)

Utolsó 1db van raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
11.490 Ft 8.995 Ft
22%

Love to Love Joia - szilikon gésagolyó duó (lila)

Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
11.490 Ft 8.995 Ft
22%

Raytech - akkus, rádiós vibrotojás (zöld)

Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
20.990 Ft 14.695 Ft
30%

LELO Luna - mini variálható gésagolyók

1
Utolsó 1db van raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
25.990 Ft

Minden nő szeretne fitt és fiatalos maradni kívül belül. Ha nem figyelünk oda, egy idő után minden izmunk megereszkedik. Ahogy az általános erőnléted, fizikai állapotod karbantartásához rendszeres és célzott testmozgásra van szükséged, úgy a mélyizmaid is megérdemlik a nekik szentelt figyelmet!

A gésagolyók kimondottan ebből a célból jöttek létre. Kevesen tudják, hogy a nőknek idővel több mint fele szenved a mélyizmok gyengeségétől. Ez megnyilvánulhat vizelettartási problémában és az orgazmus nehezebb elérésében is.

Azonban megfelelő gésagolyó gyakorlatok végzésével nem csupán megállítható ez a folyamat, hanem vissza is fordítható. Akár már heti háromszor öt perc gésagolyós edzés segíthet megszüntetni az inkontinenciát, visszaállítani az orgazmuskészséget és növeli az orgazmusok intenzitását. A kéjgolyók kimondottan hasznosak lehetnek terhesség alatt, de még inkább terhesség után, amikor a szülés miatt roncsolódtak a szövetek és izmok, és szeretnénk ezeket helyre állítani.

Az, hogy milyen gésagolyót érdemes használnod, múlik azon, hogy milyen jellegű a problémád, milyen gyakorisággal használnád az eszközt, illetve hogy mennyire vagy haladó. A kis méretű és kis súlyú golyók kimondottan kezdőknek, míg a nagyobb, illetve variálható felépítésű gésagolyók haladóknak készülnek.

Természetesen a gésagolyó nemcsak egészségügyi hanem szexuális céllal is használható. A rezgő funkciós, távirányítós vagy intelligens eszközök minden előjátékot izgalmassá tehetnek.

Milyen gésagolyót vásárolj, ha egészségügyi céllal szeretnéd használni?

Épp úgy, mint egyéb testrészek edzésénél, a fejlődés során a megfelelő eszközök is folyamatosan változnak. De míg például a súlyzóknál az egyre nagyobb méretekkel kell gyakorolni, a gésagolyók esetében ez pont fordítva van. 

A mélyizom edzésénél a cél ugyanis az, hogy egyre jobban össze tudjuk szorítani ezeket az izmokat, egyre jobban tudjuk kontrollálni az izommunka erősségét, hosszúságát. Nagyon leegyszerűsítve tehát: szeretnénk, ha minél hosszabban tudnánk minél szűkebbre szorítva tartani a hüvelyünket. Értelem szerűen eleinte, a még nem edzésben lévő hüvely esetében azokat a golyókat tudjuk a helyükön tartani, amiknek nagyobb az átmérőjük, az idő előrehaladtával – már amennyiben jól végezzük el a gyakorlatokat – már a kisebb golyókon is fogást tudunk találni. 

A golyók súlyát illetően azonban már a hagyományos módon kell változtatni: a nagyobb súly megtartásához nagyobb erő szükséges. Kezdőknek tehát nagyobb átmérőjű, egy részből álló, kis súlyú gésagolyó javasolt. 

Sokaknak gondot okoz, hogy bár tudják, vagy legalábbis utánanéztek, milyen gyakorlatokat kellene végezniük, és lelkiismeretesen csinálják is azokat, mégsem tapasztalnak változást. Ennek több oka is lehet. Egyfelől az sem biztos, hogy megfelelően azonosították be azt a magasságot, ahová a golyót fel kell helyezni (az erősítendő izmok ugyanis sokkal lejjebb található, mint ahogy azt a legtöbb nő képzeli).

A másik általános probléma, ami egy idő után biztosan gátolja a további fejlődést, hogy laikusként nagyon nehéz megállapítani, az izmunk melyik tulajdonsága szorul fejlesztésre. Van akinek, nagyon erősek a mélyizmai, de valójában nem tudja kontrollálni a szorítást. Olyanok is akadnak, akik kellő erővel, tudatosan tudnak „szorítani”, de csupán pár pillanatig. Ezek befolyásolják a tapasztalt problémák típusát is, ám ha nem célirányos edzést végzünk, a javulás elmarad. 

Épp ezért nem csak kezdőknek, hanem haladóknak is kifejezetten ajánljuk az intelligens gésagolyók használatát. Ezek az okos mélyizomtrénerek felmérik az adott személy izmainak állapotát és képességeit, majd az eszközökhöz tartozó applikációk ezek alapján állítanak össze személyre szabott edzésterveket. Segítségükkel a helytelen gyakorlatvégzés is lehetetlenné válik, hiszen folyamatos visszajelzést küldenek, a használat minden egyes másodpercében.