Barion Pixel

 

Oldalunk kizárólag 18 éven felülieknek szóló, erotikus jellegű tartalmakkal foglalkozik és az alapvető működéshez, valamint a személyre szabott élményhez szükséges cookie-kat használ.

Kérünk, nyilatkozz, hogy máris folytathasd a böngészést!

Részletes információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Pénisz növelés

Bizonyítottan hatásos pénisznövelés természetes módon? Lehetséges! Az Erotikashow online szexshopban kapható készülékek valóban működő módszert kínálnak, ha szeretnéd tartósan nagyobbá tenni péniszedet. Növeld meg péniszedet akár 30%-kal! 

<< vissza a szexjátékszer kategóriába

Rendezés:

Crystal Skin - péniszhosszabbító köpeny

19
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
7.690 Ft

MenzStuff - automata péniszpumpa (22cm)

2
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
15.990 Ft

You2Toys - Profi péniszpumpa

4
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
10.990 Ft

AndroPenis Gold pénisznövelő

Utolsó 1db van raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
91.990 Ft

Mister Boner Automatic - akkus péniszpumpa

1
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
23.990 Ft

X-TENSION Elite 1 - méretre vágható péniszköpeny (natúr)

Utolsó 1db van raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
29.990 Ft

X-TENSION Elite 2 - méretre vágható péniszköpeny (natúr)

Utolsó 1db van raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
29.990 Ft

X-TENSION Elite 2 - méretre vágható péniszköpeny (barna)

Utolsó 1db van raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
29.990 Ft

X-TENSION Elite 3 - méretre vágható péniszköpeny (natúr)

Utolsó 1db van raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
31.990 Ft

Ramrod Deluxe - nyomásmérős péniszpumpa

Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
13.990 Ft

Male Edge - Pro pénisznövelő készülék

Utolsó 1db van raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
59.990 Ft

AndroComfort - kompakt kiegészítő szett pénisznövelőhöz

Utolsó 1db van raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
23.990 Ft

Pénisznövelés

Mióta világ a világ, a férfiak különböző módszereket próbáltak kifejleszteni, amivel megnövelhetik péniszük méretét. Sok házi praktika mellett a gyógyszeres kezelésekkel is próbálkoztak, de méreteik helyett inkább csak a tévhitek száma nőtt. 

Sajnos még ma is rengeteg olyan „garantált eredményt” ígérő módszer, praktika, termék és gyakorlat létezik, amiknek hatékony volta minimum kétséges, de de némelyik akár még károsak is lehet. Jó esetben csak hagyományos, ősi módszerekkel, leginkább különböző gyógyhatású növények fogyasztásával, maszturbációs tippek megfogadásával próbálják növelni a pénisz méretét. 

Ám mindennapos eset, hogy olyan szolgáltatásért vagy termékért fizetnek kétségbeesett férfiak, amik sérülésekkel és egészségügyi (negatív) következményekkel járnak, de minimum anyagi veszteséggel. 

Leggyakrabban tabletták hirdetéseivel találkozhatunk, melyek annak ellenére népszerűek töretlenül, hogy számos kutatás és tanulmány bizonyította be: nem lehetséges a pénisznövelés gyógyszerek segítségével. Ezek a tabletták legfeljebb az adott hímvessző legnagyobb, legerősebb erekciójának eléréseb segítenek, tehát a potenciát és teljesítőképességet tudják növelni, a méretet nem.

A másik közkedvelt módszer, melynek látszólag van is némi hatása, az a különféle péniszpumpák használata. Csakhogy a tablettákhoz hasonlóan itt is mindössze az erekció elősegítéséről van szó, de az eredmény kifejezetten rövid ideig tart, gyakori és nem megfelelő használat során pedig fájdalmas mellékhatások is jelentkezhetnek. A péniszpumpák tehát működnek, csak épp soha nem volt céljuk a kis pénisz megnövelése.

Az elmúlt években Magyarországon is kezdett elterjedni a Jelquing-módszer, amit „hívei” ősi arab technikaként tartanak számon, és hangoztatják, hogy az orvostudomány által hitelesített és bizonyított hatásfokú. Csakhogy sajnos nemhogy nincs köze az arab orvostudományhoz, de ha valaki valóban rendszeresen végzi ezeket az önkielégítésre emlékeztető mozdulatsorokat, még idegroncsolódást és vérzést is eredményezhet a saját péniszében.

A legnagyobb problémát a pénisznöveléssel kapcsolatban vallójában az jelenti, hogy a legtöbben, akik ezeket a módszereket kipróbálják, nincsenek is rászorulva. Az egyre nagyobb méreteket öltő önbizalomhiány, a torz énkép, és a túlzó, nem reális „példaképek” miatt viszont sok, akár átlagon felüli méretekkel rendelkező férfi is rászánja magát ezekre.

Persze vannak olyan férfiak, akik valóban rászorul(ná)nak a férfiasságuk méretbeli növelésére, ilyenkor azonban leginkább egészségügyi okokról van szó, és gyakran maga az urológus veti fel a lehetőséget. A szakemberek legtöbbször a cseppet sem veszélytelen, műtéttel történő pénisznövelést javasolják, mivel sokáig valóban ez volt az egyetlen, valós eredményt nyújtó opció. 

Mostanra azonban már léteznek olyan, valóban hatásos pénisznövelő eszközök, melyek használatával tartósan érhető el jelentős változás. Ezek az orvosok segítségével kifejlesztett eszközök természetes módon, gyógyszerek nélkül növelik a pénisz méretét, ráadásul akár 20-30%-kal is. Ezeknek a biztonságos pénisznövelőknek a használata egyszerű, otthon, napközben is lehetséges. Hatásukat klinikai tesztet igazolják, a gyorsan változást ígérő gyógyszerek helyett a sejtosztódás elvét kihasználva érik el az eredményt.

Az ilyen eszközök (Male Edge, Jes Extender, AndroExtender) használata cseppet sem bonyolult. A készülék felhelyezést követően kényelmes, diszkréten viselhető hétköznap is, akár irodában, akár sport közben, bő szárú nadrág alatt. A speciális enlanger viseletekor egy fájdalommentes, pénisznyújtó hatás alakul ki, így elérhető, hogy a pénisz mérete maradandóan megnövekedjen, hosszabb, vastagabb, erőtől duzzadóbb legyen. Fontos betartani a fokozatosság elvét és folyamatosan nyújtani.

Létezik tehát mellékhatások nélküli, bizonyítottan hatékony, természetes módon történő pénisznövelés. Ám mint annyi más területen, itt is igaz, hogy nem lehet valami egyszerre jó, olcsó és gyors. z eredmény érdekében valamelyikről le kell mondani.