Barion Pixel

 

Oldalunk kizárólag 18 éven felülieknek szóló, erotikus jellegű tartalmakkal foglalkozik és az alapvető működéshez, valamint a személyre szabott élményhez szükséges cookie-kat használ.

Kérünk, nyilatkozz, hogy máris folytathasd a böngészést!

Részletes információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Prosztataizgató

A prosztataizgató kellékek ebben a menüben találhatók. Mindent a férfiak öröméért! A férfiak G-pontja a P-pont. Nyugalom, nem kell megijedni, ezek nagyon kellemes élményeket okozó termékek. Javasoljuk, hogy ellazult állapotban vágj bele a használatukba és ne feledkezz meg a síkosításról sem! Majd meglátod, ha egyszer kipróbálod, onnantól nincs megállás és még egészségügyi szempontból is ajánlott, mert a prosztata ingerlése, kényeztetése segít megőrizni az egészséges működését hosszútávon!

<< vissza a szexjátékszer kategóriába

Rendezés:

Rebel - péniszes prosztata vibrátor (fekete)

12
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
9.790 Ft

XOUXOU - akkus, kétágú anál vibrátor (fekete)

Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
22.990 Ft 19.703 Ft
14%

Rebel - íves prosztata vibrátor (fekete)

1
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
8.590 Ft

Strap-on-me P&G M - hajlított, talpas dildó (lila)

Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
15.990 Ft 14.995 Ft
6%

Mi az a prosztata?

 

Bár sokszor megfeledkezünk (vagy nem akarunk tudomást venni róla), egy férfi orgazmusához nem csak a péniszén keresztül vezet az út! Sőt, valójában van egy sok esetben jelentősen gyorsabb út is, mégpedig a prosztatáján keresztül. 

Sok férfiban ellenérzést vált ki a prosztata izgatásának gondolata, mivel általában az ánuszon keresztül történik. Pedig ezzel a módszerrel nem csupán gyorsan lehet a csúcsra érni, hanem egy teljesen új fajta, a megszokottnál, „hagyományosnál” intenzívebb orgazmus lehet az eredmény. 

A prosztata, a férfiak nemi mirigye fontos szerepet játszik az ondó előállításában, ám a legtöbben csak egészségügyi okokból foglalkoznak vele, főként olyankor, amikor már baj van. A prosztataváladék ugyanis esetenként bent ragadhat a vezetékben, ez pedig gyulladáshoz és erős fájdalmakhoz, súlyos betegségekhez vezethet. 

De van egy sokkal vidámabb oldala is a prosztatával kapcsolatos témáknak, ez pedig nem más, mint a prosztataorgazmus! A mirigy ingerlése a bent lévő váladék távozást (ejakulációt) idéz elő, de mivel közvetlenül a forrásnál történik az izgatás, a társuló érzés is sokkal erőteljesebb. Épp ezért érdemes esélyt adni ennek az újfajta élménynek!

 

Hogyan vásároljunk és használjunk prosztatizgatót?

 

Kezdőknek azt tanácsoljuk, először keressék meg saját maguknak a prosztatájukat kézzel, így tudni fogják, pontosan hol helyezkedik el. Ez azért fontos, mert minden férfi teste kissé más, a prosztata helye is változhat valamelyest. Az eredmény tükrében már tudhatjuk, nagyjából mekkora méretű prosztataizgató lesz az ideális. 

Ezt követően el kell döntenünk, hogy dildót (tehát rezgés nélküli izgatót) vagy vibrátort szeretnénk-e. Mivel a prosztata nagyon érzékeny, a saját magunk által létrehozott kisebb-nagyobb, ritmikus nyomások is célt érhetnek. A prosztatavibrátor a kezünknél jelentősen erősebb és gyorsabb módon izgatja a prosztatát, ami egyeseknek már-már túl intenzív is lehet. Ugyanakkor minden vibrátor használható dildóként is, tehát ha szeretnéd a vibrációs örömöket is kipróbálni, érdemes prosztatavibrátor vásárlása mellett dönteni. 

Fontos, hogy prosztataizgató használata során mindig alkalmazz síkosítót! Figyelj rá, hogy a síkosító kompatibilis legyen a szexjátékszer anyagával, tehát szilikonos prosztataizgatóhoz lehetőleg vízalapú, esetleg hibrid készítményt használj!