Barion Pixel

 

Oldalunk kizárólag 18 éven felülieknek szóló, erotikus jellegű tartalmakkal foglalkozik és az alapvető működéshez, valamint a személyre szabott élményhez szükséges cookie-kat használ.

Kérünk, nyilatkozz, hogy máris folytathasd a böngészést!

Részletes információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Feromon parfümök nőknek és férfiaknak

Minden ember bocsát ki magából szexuális illatanyagokat, más néven feromonokat, amik az izzadságunkban rejlenek. Ezt minden egyes fürdés alkalmával lemossuk magunkról. A feromonos parfümökben koncentráltan megtalálhatóak az orrnak ugyan semleges feromonok, amit a saját, kedvelt parfümünkkel tudunk kombinálni. De találhatóak itt eleve nagyon kellemes illatú feromon parfümök is, amivel a másik nem tudat alatt kialakuló, erős vonzalmat fog érezni irántunk. Könnyítsd meg a párszerzést, vagy erősítsd fel a vonzódást!

<< vissza a szexpatika, drogéria kategóriába

Rendezés:

Rush Gold Original - Amil (10ml)

Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
3.990 Ft

Rush Original - Propil (10ml)

2
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
3.890 Ft

Catsuit - feromon parfüm férfiaknak (100ml)

1
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
6.990 Ft

Catsuit - feromon parfüm nőknek (100ml)

Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
6.990 Ft

HOT LMTD parfüm csomag férfiaknak (4x5ml)

Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
14.990 Ft

Obsessive Spicy - feromon parfüm (30ml)

Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
10.990 Ft

HOT LMTD parfüm csomag nőknek (4x5ml)

Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
14.990 Ft

HOT Dubai - feromon parfüm nőknek (30ml)

Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
19.990 Ft

Mindannyian ismerjük az illatok erejét. Egy illat képes minket visszarepíteni az időben azáltal, hogy felidéz egy emléket. Hatással lehet a hangulatunkra, beindíthatja a gondolatainkat. És igen, egy illat képes vágyat ébreszteni bennünk egy másik ember iránt. De a másik irányba is hatással lehet: lelombozhat mind érzelmileg, mind szexuálisan. Sőt, akár olyan szagokról is beszélhetünk, amiknek az érzékelése nem is tudatosodik bennünk. 

Az illatok, aromák ereje tehát nagyon erős, és mint sok más esetben, itt is úgy juthatunk el az esszenciájához, ha minimalista stílusban lecsupaszítjuk. És ezzel el is érkeztünk a feromonokhoz. A feromon a Wikipédia oldala szerint olyan természetes vegyület, ami a kommunikáció legelső formája, ösztönös szinten hat a másik emberre, annak szexualitására. Bár a feromon nem szerelmi bájital, a hatása megkérdőjelezhetetlen, így nem csoda, hogy ma már rengeteg feromon tartalmú parfüm és egyéb készítmény kapható. 

Hogyan működik a feromon parfüm? 

Míg a hagyományos, drogériákban (például a dm-ben, Rossmann üzletekben) kapható parfümök általában nagyon jó illatúak, a hatásukat csak a klasszikus értelemben vett szagoknak köszönhetik. Egy feromon parfüm ezzel ellentétben akár teljesen illatmentes is lehet, hiszen az eredményt a nem tudatosítható illatok eredményezik. 

Fontos, hogy bármilyen és bármennyi feromonos parfümöt is használsz, az nem fogja felülírni valaki hozzád való viszonyát. Nem fog tehát megkívánni az, akinek eddig sem tetszettél. Viszont akivel már megvan a kölcsönös szimpátia és vonzalom, azzal fokozhatja annak intenzitását. 

Csak nőknek gyártanak ilyen készítményeket? 

NEM! Léteznek feromon tartalmú férfi parfümök, tusfürdők, testápolók is. Ezek az anyagok ugyanis a férfiakban és a nőkben egyaránt termelődnek. És természetesen a férfiaknak szánt készítmények is változatos illatokban kaphatók, kezdve a semlegestől, egészen a szuper férfias illatkompozíciókig. 

Ma már rengeteg nagy illatmárka, például a Hugo Boss vagy a Gianfranco Ferre is készít feromonparfümöket, de érdemes a szexuális játékszerek és kiegészítők piacán otthonosan mozgó gyártók készítményeit (is) kipróbálni. Az Obsessive, a HOT és a Sensuva már feromon parfümeivel és egyéb termékeivel kapcsolatos tapasztalatok kifejezetten pozitívak.