Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookiekat alkalmazzon.​

Intome Marathon Power - ejakuláció késleltető krém (30ml)

4.990 Ft
Írj véleményt elsőként!
Cikkszám: 8719934001015
Gyártó: Intome
0

Leírás és Paraméterek

Intome Marathon Power - ejakuláció késleltető krém (30ml) - Ára csak: 4.990 Ft. Rendelj 21.999 Ft felett és a szállítási költséget átvállaljuk!

Intome Marathon Power orgazmus késleltető krém, speciálisan férfiaknak kifejlesztve!

A krém akár hosszabb időn át késleltetheti az orgazmust, így hosszabb ideig tarthat az aktus.
Csökkentheti a hímvessző túlérzékenységét, ezáltal elkerülhető a korai magömlés és a nagy csalódás és önbizalomvesztés a hálószobában, valamint nagyobb szexuális teljesítmény érhető el.

A GINKGO Biloba erejével és az ALOE VERA intenzív táplálásával!

Használat:
A gélből elég csupán 1-2 borsónyit (bőrszárazságtól függően) a hímvessző bőrébe masszíroznod, vagy megkérheted kedvesed, hogy ő masszírozza be az előjáték során.
Érdemes az érzékenyebb területekre nagy gondot fordítani, mint a makk, illetve a herék mögötti gát rész. A felszívódást követően a partnerre nem lesz hatása a terméknek.

30ml-es kiszerelésben.
Tömeg: 40g.

Összetevők:
Aqua, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetyl Alcohol, Glycerin, Ceteareth-20, Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Arnica Montana Flower Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Citric Acid, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Trigonella Foenum-Graecum Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Használati útmutató letöltése (PDF)

A férfi és női szexjátékoknál minden esetben érdemes a megfelelő síkosításról is gondoskodni, ehhez itt találjátok meg a legjobb termékeket. Ne feledkezzetek meg a szükséges higiéniáról sem, javasoljuk, hogy a szexjátékokat kifejezetten az ezekre tervezett tisztítószerekkel tisztítsátok, illetve tartsátok karban.

Vibrációs termékekre 1 év garanciát adunk! Részletek a Vásárlási feltételek-ben.
A raktáron lévő termékeket 1 munkanap alatt diszkrét jelöletlen csomagolásban szállítjuk ki vagy budapesti szexshopunkban (IX. Ecseri út 14-16. Nyitva tartás:H-P:9:30-18:00h) azonnal átvehetőek!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Írd meg őszintén terméktapasztalataidat, és mi 5.000 Ft-os kupont adunk ajándékba, 25.000 Ft-os vásárlás felett!
Írd meg véleményedet!

Vásárlói vélemények