Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Tragikus szerelmi játék

   Ami sok, az sok! Aki kicsapongó életet él, előbb-utóbb megnézheti a következményeket - oh, hányszor előfordul, hogy csodálatos, de veszélyes, sőt halálos kimenetelű a játék.

Az esetek többségében nem ajánlatos a szexuális túlterhelés, ami nem zárja ki a fantázia használatát, okos ember érti... Ennek ellenére nem zárható ki az ájulás, szívroham veszélye sem. Némelyek szexuális étvágya nem ismer határokat, de a falánkok időnként túlbecsülik képességeiket. Nagyon hamar megvan a baleset!
   Talán emlékszünk még rá, hogy 20 évvel ezelőtt pert indítottak a hollywoodi színész, "Fatty, minden áron" ellen. Fatty hatalmas hústorony volt, méretei nem tették lehetővé, hogy hagyományos módon elégítse ki partnereit. Ez perverzitását csak egyre növelte, abban lelte örömét, hogy szeretői vaginájába a legkülönbözőbb tárgyakat helyezte fel, üveget, gyümölcsöket, zöldségeket, határt nem ismerve... Egészen addig, míg egy napon az egyik hölgy vaginájában eltört egy üveg, A szerencsétlen áldozat belehalt sérüléseibe. Hozzá kell tenni, hogy ez az eset, bár elég rosszul végződött, az "isteni" márki de Sade hőstetteihez képest, a perverziók és a kegyetlenségek skáláján mindössze egy kis tüskének számítana.
   Leszámítva az olyan eseteket, amikor a másik ember testi vagy lelki gyötrése (pl.megkötözése), szenvedésének látványa okoz erotikus kielégülést, a szerelem nem forog veszélyben. De félre téve a tréfát, egy kunniligváció is járhat jóvátehetetlen következményekkel. Ha a női nemi szervek szájjal való izgatása közben a hüvely megtelik levegővel, légembólia léphet fel.
A fentiekben leírt információknak nem az a szándékuk, hogy bárkit eltérítsenek a rendhagyó szexualitástól.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók