Barion Pixel

 

Oldalunk kizárólag 18 éven felülieknek szóló, erotikus jellegű tartalmakkal foglalkozik és az alapvető működéshez, valamint a személyre szabott élményhez szükséges cookie-kat használ.

Kérünk, nyilatkozz, hogy máris folytathasd a böngészést!

Részletes információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Csiklóizgatós vibrátor

Gyöngyös, klitoriszkaros, rotáló, masszírozó vagy csiklóizgatós vibrátor. Mindegyiket különleges és felejthetetlen erotikus élményekhez ajánljuk. Ez a te kategóriád, ha nem elégszel meg az alapokkal, és egyszerre több irányból érkező stimulálásra vágysz! Persze ezek a termékek a különleges módok mellett hagyományos, egyszerű vibrációval is kényeztetnek, ezért sokoldalúak! Olvass tovább >>

<< vissza a vibrátor kategóriába

Rendezés:

Satisfyer Hot Lover - okos melegítős vibrátor (ezüst)

2
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
19.990 Ft 17.995 Ft
10%

Proposition - hármas élvezet vibrátor

3
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
10.990 Ft

You2Toys - Pink Leaf szilikonvibrátor

14
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
9.690 Ft

SMILE G-bunny - nyuszis vibrátor

6
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
11.990 Ft

A nyolcvanas évek óta az egyik legkedveltebb vibrátor típus a csiklóizgatós/klitoriszkaros, ismertebb nevén nyuszis vibrátor. A Japánból származó koncepció lényege, hogy egy hagyományos, nagyobb méretű hüvelyi vibrátoron található egy kisebb szár, mely kívülről a csiklót izgatja. A nyuszis kifejezés pedig a külsejéből ered, ugyanis a japán törvények miatt minél kevésbé szexuális benyomásra törekedtek. Ennek köszönhetően a klitoriszkart aranyos nyuszikról mintázták meg. Ez a megjelenés már önmagában elég volt a nagy népszerűséghez, de miután a Szex és New York sorozatban is méltatták ezt a fajta örömszerzőt, megállíthatatlan a sikere.

Természetesen amiatt is a hölgyek kedvencévé vált, amire képes egy csiklóizgatós vibrátor. Egyszerre kényezteti a hüvelyen belüli érzékeny pontokat és a csiklót. Márpedig sok nő csak a két terület együttes izgatásával képes a csúcsra érni. 

Miért jó a csiklóizgatós vibrátor?

Mint az a fentiekből már kiderül, a két legérzékenyebb terület egyidejű izgatása rengeteg nőnek az egyetlen utat jelenti az orgazmushoz. A klitoriszkaros vibrátorok hüvelyi szára gyakran úgy van megformálva, hogy kifejezetten a G-pontra irányítsa a rezgések erejét. A csiklóizgató rész általában puhább, hajlékonyabb, de minden esetben jelentősen kisebb, hogy ez a rész is a leghatékonyabban találja meg az érzékeny pontokat. 

Bár eleinte a nyuszis vibrátor „csak” rezegni tudott, ma már számos, egyéb funkcióval ellátott kényeztetőt is találunk ebben a kategóriában.

Multifunkciós nyuszis vibrátorok 

Némelyik csiklóizgatós vibrátor melegítő funkcióval rendelkezik, ami megkönnyíti a használatot a hidegebb estéken, illetve életszerűbb behatolási élményt nyújt. Más klitoriszkaros örömszerzők vastagabb szárában forgó gyöngyök találhatók, amik még erőteljesebben masszírozzák a hüvelyfalat, mint a hagyományos vibráció.

Nemcsak a hüvelyi szár lehet változatos ennél a vibrátortípusnál! A csiklóizgató kar néhány esetben léghullámos technológiával készül, ilyenkor a leghatékonyabb kényeztetési módszereket élvezhetjük egyetlen vibrátor használata során. Az ilyen kombinált technológiát kapjuk például a Satisfyer Pro G-spot, a Womanizer Duo vagy épp a Tracy’s Dog OG vibrátorok esetében.

De ezen kívül akad a csiklókaros örömszerzők között lökő vibrátor, anáils szárral ellátott készülék, illetve egyre több intelligens, okos eszközről vezérelhető vibrátor is.