Barion Pixel

 

Oldalunk kizárólag 18 éven felülieknek szóló, erotikus jellegű tartalmakkal foglalkozik és az alapvető működéshez, valamint a személyre szabott élményhez szükséges cookie-kat használ.

Kérünk, nyilatkozz, hogy máris folytathasd a böngészést!

Részletes információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

G-pont és Prosztata

A kategória termékei a titkos gyönyörpontok (G-pont és prosztata) izgatásához készített, hajlított vibrátorok, G-pont-vibrátorok, G-pont-kényeztetők és prosztatavibrátorokSok nő még nem élt át eddig G-pontos orgazmust, nem tudja, milyen érzés. Ezekkel a speciálisan hajlított vibrátorokkal jelentősen megnő annak az esélye, hogy átélhető legyen ez a hosszú ideig tartó, egész testet megbizsergető érzés. 

<< vissza a vibrátor kategóriába

 
 

Ugyanígy van ez az uraknál is. Rengetegen vannak, akik számára ez egy kerülendő téma, ódzkodnak mindentől, ami a prosztataingerléssel kapcsolatos. Pedig a stimulálása egészségügyi szempontból is javallott, de már a kellemes élményért is megéri egyszer kipróbálni! Csak bátran! Az ellazult állapot javallott! 

 

Rendezés:

Proposition - hármas élvezet vibrátor

3
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
10.990 Ft

Rebel - péniszes prosztata vibrátor (fekete)

12
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
9.790 Ft

You2Toys - Pink Leaf szilikonvibrátor

14
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
9.690 Ft

You2Toys - G-Mate - G-pont vibrátor (pink)

8
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
2.190 Ft

A nők rejtélyessége legendás, hát még a női orgazmusé! Míg a férfi orgazmus legtöbbször (bizony, nem mindig!) látványos az ejakulációnak köszönhetően, a nők élvezése nem rendelkezik ilyen egyértelmű bizonyítékkal a férfiak vagy a kívülállók számára. De nem csak az ejakuláció, vagy egy azzal egyenértékű bizonyíték hiánya miatt olyan megfoghatatlan a női orgazmus a férfiaknak, hanem a hihetetlen sokfélesége miatt is. 

Azt szerencsére ma már egyre többen tudják, hogy pusztán a behatolás, a hagyományos aktus nem feltétlenül elég ahhoz, hogy egy nő a csúcsra érjen. A legtöbb esetben szükség van bizonyos külső stimulációra vagy célirányos izgatásra. 

Ez leggyakrabban a csikló izgatását jelenti, de egy figyelmes odaadó férfi gondoskodik a kellő előjátékról, az erogén zónák kényeztetéséről, reagál partnere testének apró jelzéseire is. Az ilyen odaadás pedig el is nyeri a jutalmát, főként mivel ezekkel sokkal gyakrabban lehet elérni a célt (azaz az orgazmust) az egyszerű behatolásnál. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes a hüvelyen belüli dolgokkal foglalkozni, sőt! 

Régebben csak legendának számított, hogy van a nőknek egy rejtélyes pontja, ami mintegy gombnyomás-szerűen repíti őket a mennyekbe. Ha ez ebben a verzióban nem is igaz, azóta bebizonyosodott, hogy létezik egy pont – vagyis helyesebben mondva egy folt – ami tényleg képes extra gyönyört okozni a nőknek.

Ez a bizonyos pont egy Ernst Gräfenberg nevű tudós után kapta a G-pont nevet, aki az 1950-es elején publikált írásában hívta fel a világ figyelmét a női hüvely elülső falán található területre. Ez az idegvégződésekkel sűrűn ellátott terület a hüvelynyílástól pár centire (változóan, de átlagosan kb. 2-6 centiméterre) található. Bár garantált sikert itt sem jelent semmi, a legtöbb nő esetében ez a terület jóval érzékenyebb, így ha ezt izgatjuk, sokkal nagyobb valószínűséggel érhető el az orgazmus, mint a hüvely más területeinél. 

A G-pontos orgazmust nem minden nő képes átélni, de sokaknak csupán azért nem volt eddig részük benne, mert még nem találták meg a megfelelő módszert. Egyrészt fontos tudni, hogy alapvetően a pénisz anatómiai formája nem a G-pont izgatására lett „kitalálva”, így hagyományos esetekben a közösülés során nem valószínű, hogy ebben az örömben részesülhet egy nő.

Az ujjak segítségével már sokkal egyszerűbb elérni a G-pont-orgazmust, de z is nagy odafigyelést és rutint igényel. 

Szerencsére rengeteg, speciálisan a G-pont izgatására tervezett örömszerző eszköz található a szexshopok, így az Erotikashow.hu kínálatában is! Egy G-pontos szexuális játékszer (ami lehet motoros szerkezet nélküli dildó, de rezgő funkciós vibrátor is) tervezésekor a legfontosabb szempont, hogy ne teljesen egyenes formája legyen, hanem enyhébb vagy erősebb ívvel rendelkezzen.

Az ívelt forma, és az azt lezáró, általában hangsúlyosabb fej közvetlenül masszírozza a G-pontot. G-pont vibrátor használata során nem kell arra figyelnünk, hogy megtaláljuk azt a bizonyos területet, hanem elég csupán azzal foglalkoznunk, hogy a számunkra legjobb G-pont vibrátor, számunkra legmegfelelőbb funkcióját válasszuk. 

Egy G-pont vibrátor alapvetően maszturbáció során tesz jó szolgálatot, de bátran használhatjuk szex közben is, főként ha nyitottak vagyunk a dupla penetrációra, tehát ha élvezni tudjuk, hogy míg a hüvelyünkben egy vibrátor rezeg, addig a párunk análisan kényeztet minket.

De természetesen  akár át is adhatjuk az irányítást – vagyis a G-pont-vibrátort – a partnerünknek, hogy ő vezérelje a legújabb játékszerünket, nekünk pedig csak hátra kell dőlnünk, és élveznünk a kényeztetést!

Melyek a legnépszerűbb, legjobb G-pont vibrátorok? 

Mindig vannak új sztárok, de akad bőven olyan G-pontos kényeztető is, mely stabilan tartja helyét a népszerűségi listán. Ha nem tudod, mit válassz, az alábbi vibrátorok közül érdemes válogatni, hiszen rengeteg nőnek szereztek már sok örömet. 

Satisfyer Pro G-spot – csiklóizgató és G-pont vibrátor 

A legnépszerűbb márkánk legnépszerűbb terméke ez az örömszerző. Hosszabbik szárának rezgéseivel a hüvely falát, azon belül is kifejezetten a G-pontot kényezteti, míg a rövidebb kar léghullámos technológiával veszi célba a csiklót. Az eredmény gyors és intenzív orgazmus, akár többször is egymás után!

Javida – Akkus, melegítős csiklóizgatós vibrátor

Ez a kényeztető sem csak egy egyszerű, csiklókaros vibrátor! Mindkét szárán több gyönyörpontot találunk, így az eltérő anatómia ellenére is megtalálja a nők legérzékenyebb részeit. Ráadásul ez a Javida vibrátor melegítő funkcióval ellátott, ami extra kényeztetést biztosít.

Cotoxo Dolphin – akkus G-pont vibrátor

Extra erős motor, extra bársonyos borítás, extra kedvező ár. Nem csoda, hogy a Cotoxo G-pontos vibrátora az egyik nagy kedvenc! A hangsúlyos fejű kényeztető 8+3 módban képes örömet szerezni rezgésével.