Barion Pixel

 

Oldalunk kizárólag 18 éven felülieknek szóló, erotikus jellegű tartalmakkal foglalkozik és az alapvető működéshez, valamint a személyre szabott élményhez szükséges cookie-kat használ.

Kérünk, nyilatkozz, hogy máris folytathasd a böngészést!

Részletes információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Womanizer csiklóizgatók

Orgazmus akár egy perc alatt? Igen, lehetséges! Sőt, a Womanizer nem is nagyon ígér ennél kevesebbet. Ez a forradalmian új technológia új korszakot nyitott a női örömszerzők világában. A szabadalmaztatott Pleasure Air Technology teljesen újszerű, intenzív orgazmust nyújt, a használóinak 52%-ánál ráadásul akár egyetlen percen belül!

<< vissza a Vibrátormárkák kategóriába

 

 
 
Többféle Womanizer terméket kínálunk, találd meg a Neked valót:
(*Mobilos nézetben görgess jobbra és le a teljes táblázathoz!)
Funkció
W-Starlet 2
W-Liberty
W-Melt
W-Classic
W-Premium
W-Duo
 
   
Szabadalmaztatott szívóhullám technológia  
Multi-orgazmus okozása  
Intenzitási szintek 4 6 12 8 12 12  
Nagyon csendes (42 dB)      
Újratölthető USB-n keresztül  
XL fej tartozék          
Telefonos vezérlés            
100% vízálló  
Smart Silence          
Autopilot Mode          
Méret 11,7 cm 10,4 cm 14 cm 14,8 cm 15,5 cm 20,3 cm  
Ár 32.990 Ft 37.990 Ft 54.990 Ft 43.990 Ft 64.990 Ft 72.990 Ft  
Rendezés:

Womanizer Liberty - akkus léghullámos csiklóizgató (vörös)

5
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
39.990 Ft 33.007 Ft
17%

Womanizer Liberty - akkus léghullámos csiklóizgató (pink)

5
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
39.990 Ft 34.277 Ft
14%

Womanizer Premium Eco - pótszívóharang szett - pink (3db)

Utolsó 1db van raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
5.490 Ft

Womanizer Wave - masszírozó zuhanyfej (fekete)

Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
46.990 Ft 44.408 Ft
5%

Womanizer Wave - masszírozó zuhanyfej (fehér)

Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
46.990 Ft 44.408 Ft
5%

Évtizedeken keresztül a speciálisan csikló izgatására készített vibrátorok legfeljebb abban tértek el egymástól, hogy milyen intenzitási fokozatokkal, milyen rezgésmódokkal rendelkeztek, ám a felhasználási mód mindegyik esetében ugyanaz volt.

A csiklóvibrátorok közvetlenül a klitoriszhoz érintve fejtették ki hatásukat, nagyjából ugyanazt a mechanikát alkalmazva, mint amit kézzel vagy esetleg szájjal történő izgatás esetén tapasztalnak a nők. 

2013-ban viszont megjelent a szextech piacán a Womanizer által kifejlesztett és szabadalmaztatott Pleasure Air Technology®, ami – minden túlzás nélkül állítva – forradalmasította a női örömszerzők kínálatát.

A Womanizer csiklóizgatók egy új, úgynevezett léghullámos technológiának köszönhetően, gyakorlatilag érintés nélkül juttatják a csúcsra a nőket. Az orgazmust a készülék csikló köré helyezett, szívóharang által generált vákuum-hatsás, illetve a levegő mozgatása eredményezi. Az érzés az orális kényeztetéshez hasonlítható, ám a teszt utáni beszámolók jelentős része olyan élményt ír le, melyet korábban még nem tapasztaltak.

A Womanizer Pro 40 névre hallgató léghullámos csiklóizgató széles körben tette ismertté és nők tízezrei által imádottá az új technológiát. És bár ez a típus azóta már megszűnt, a helyére lépő készülékek, még a korábbi elvárásokat is felülmúlták. 

A közönség beszámolói alapján a Womanizer-hatásnak köszönhetően a nők 52%-a kevesebb, mint 1 perc alatt élte át az orgazmust, 73% pedig a Womanizer készülék használatával képes volt a többszörös orgazmus elérésére is. Azoknak a nőknek, akik kipróbálták a technológiát, ¾-e szokatlanul erősként írta le az orgazmusát, de 63% egyenesen egy teljesen újszerű szexuális élményként definiálta, amit átélt. 

Ezekből a számokból is jól látszik, hogy egy Womanizer szinte nem okozhat csalódást, épp ezért vállal a gyártó 30 napos orgazmusgaranciát: ha ennyi idő alatt nem sikerül a csúcsra jutni valamelyik termékük segítségével, visszafizetik az árát. 

A Womanizer Pleasure Air technológiája azért is számít mérföldkőnek, mert olyan nőknél is „eredményes”, akik korábban úgy gondolták, nem képesek az orgazmusra. Számtalan nő ugyanis így érez. Az okok lehetnek pszichések (például nem tudják elengedni magukat), fizikaiak (vannak, akiknek a klitorisza nehezebben elérhető, stimulálható). De a felvilágosítás vagy önismeret hiányából is fakadhat a probléma (például nem kísérleteztek saját testük megismerésével és vágyaik felfedezésével).

A Womanizer csiklóizgatók azonban nekik is megoldást jelenthet! Az intenzív stimuláció, melyet ezek a gépek okoznak, szinte minden nőnél váratlan és korábban elképzelhetetlen gyönyörhullámokat jelentenek. Ráadásul bárhol, bármikor átlehet őket élni, köszönhetően a Womanizerek praktikus kialakításának. 

A Womanizer csiklóizgatók egytől egyig vízállók, így akár a fürdőkádban is lehet őket használni, ráadásul ez a tulajdonságuk a tisztításukat is rendkívül egyszerűvé teszi. Egyes típusok kicsi, kompakt méretüknek és diszkrét megjelenésüknek köszönhetően bármelyik női táskában elférnek, és a kíváncsi szemeknek sem keltik fel a figyelmét. 

Napjaink legmeghatározóbb női örömszerzőinek gyártója számos típussal képviselteti magát a piacon. Valamennyi Womanizer a már említett Pleasure Air technológiát alkalmazza, ám a készülék típusától függően további extra funkciókat is kaphat a vásárló.

Míg az olcsó Womanizer Starlet pusztán az alapokkal kényeztet, a drágább készülékek, mint például a Womanizer Duo már hüvelyi masszázst is nyújt, ráadásul a Smart Silence funkciónak köszönhetően a szívóhullámok csak akkor lépnek működésbe, amikor a kényeztető már a helyén van.

"Úúúúúúrrriiiiiiisssttteeeeeeeeeeeeeeennnnn" -  Life.hu 
"amint a csikló köré helyeztem, azonnal éreztem, hogy úúú, ez egy nagyon jó dolog" -  Velvet.hu 
"kevés melléknevünk van az efféle kombinált elélvezéshegyekre" -  Player.hu