Barion Pixel

 

Oldalunk kizárólag 18 éven felülieknek szóló, erotikus jellegű tartalmakkal foglalkozik és az alapvető működéshez, valamint a személyre szabott élményhez szükséges cookie-kat használ.

Kérünk, nyilatkozz, hogy máris folytathasd a böngészést!

Részletes információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Okos vibrátor

Okos vibrátorok, telefonról vezérelhető vibrációs tojások, melyeket mindenféle okos eszközről irányíthatsz a szomszéd szobából vagy akár bárhonnan a világon. Távkapcsolatok életben tartásához, a párkapcsolatok megfűszerezéséhez vagy magányos estékre, amikor a virtuális világ is megnyílik számodra!
Rendezés:

Satisfyer Hot Lover - okos melegítős vibrátor (ezüst)

2
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
19.990 Ft 17.995 Ft
10%

We-Vibe Wand - akkus, okos masszírozó vibrátor (lila)

1
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
39.990 Ft 33.995 Ft
15%

LOVENSE Lush 3 - okos vibrotojás (pink)

6
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
59.990 Ft

Satisfyer Twirling Joy - okos vízálló csiklóvibrátor (pink)

2
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
15.990 Ft 14.995 Ft
6%

LOVENSE Lush 2 - okos vibrotojás (pink)

13
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
53.990 Ft

Lonely Winni - okos vibrációs tojás (pink)

1
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
21.990 Ft

Az intelligens szexeszközök a vibrátorok jövőjét jelentik. Segítségükkel szó szerint új világ nyílik meg előttünk: személyre szabható kényeztetés, a távolság legyőzése az intim kapcsolatokban, egyszerű és izgalmas vezérlés. A lehetőségek száma már most is korlátlannak tűnik!

Mi az az okos vibrátor?

Ahogy azt a nevéből már sejtheted, az okos vibrátorok különféle technológiai fejlesztésekkel megtámogatott felnőtt játékok. Ezek a fejlesztések igen sokszínűek lehetnek, akadnak például olyanok, melyek a tested rakcióival állnak összhangban. 

Ma már a legtöbbször okos eszközzel történő vezérelhetőséget értünk alatta, szinte valamennyi okos vibrátorhoz saját fejlesztésű applikáció tartozik. Ilyenkor mindössze egy okos telefonra (vagy egyéb okos eszközre) van szükséged ahhoz, hogy a kényeztető irányítását új dimenzióba emeld. 

Miért más és miért jó egy okos vibrátor használata? 

1. Szórakozás kéz nélkül

Ha használtál már hagyományos vibrátort, tudod, milyen bosszantó tud lenni, hogy folyton a kezedben kell tartanod az eszközt. Ráadásul a vezérlésnél keresgélni kell a gombokat, nehéz megtalálni azt a rezgésmódot, amit épp szeretnél.

Az okos vibrátor vezérlése általában egy mobiltelefonon történik. Ennek köszönhetően kényelembe helyezheted magad, és a telefonod kijelzőjén könnyedén kezedbe veheted az irányítást.

2. Intimitás távkapcsolatban élőknek

Akár csak egy hétvégét, akár hosszú hónapokat kell távol töltenetek egymástól, mostantól nem kell az intimitás kiveszése miatt aggódnotok. Az okos vibrátor applikációja a legtöbb esetben lehetővé teszi, hogy bármilyen távolságot legyőzzetek!

A legtöbb gyártó videócsetelési és távvezérlési opciót is beépít az applikációba, így partnered átveheti az irányítást a játékod felett, bárhol is legyen éppen. Ilyen funkciót találsz például a Lovense, a We-Vibe és a Satisfyer saját fejlesztésű applikációiban is. 

3. Új, eddig ismeretlen lehetőségek

Szeretnéd, ha teljesen személyre szabott lenne az élmény? Alkoss új rezgésmintákat! Sőt, ha úgy érzed, nagyon jó lett az eredmény, oszd meg másokkal is! 

Imádod a zenét? Élvezz a kedvenc dalod ritmusára, vagy vidd magaddal az okos vibrátort a következő buliba, és hagyd, hogy a koncert hangjaira reagáljon!