Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookiekat alkalmazzon.​

Léghullámos csiklóizgatók: Garantált orgazmus, utánozhatatlan élmény!

Prémium minőség, garantált orgazmus! Ez jellemzi a léghullámos csiklóizgatókat, amely az egyik legnépszerűbb kategória hölgyek körében! Nem csoda, hiszen a léghullámos technológia utánozhatatlan élményben részesíti őket! Próbáltad már?

<< vissza a vibrátor kategóriába

Rendezés:

Satisfyer Vulva Lover 2 - akkus léghullámos csiklóvibrátor (fehér)

1
Utolsó 1db van raktáron
Várható szállítás: 2024. április 22.
15.990 Ft

Womanizer Liberty - akkus léghullámos csiklóizgató (vörös)

5
Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 22.
39.990 Ft 31.991 Ft
20%

Womanizer Liberty - akkus léghullámos csiklóizgató (pink)

5
Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 22.
39.990 Ft 31.991 Ft
20%

Womanizer Liberty 2 - akkus léghullámos csiklóizgató (lila)

Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 22.
46.990 Ft 37.592 Ft
20%

A léghullámos izgatókat úgy alkotják meg, hogy használat során szívószerű impulzusokkal izgassa a csiklót. Bár megjelenésben, formában és méretben nagyon változatosak, egy közös mindegyikben van: a csikló köré illeszthető szívóharang.

Akár régi szexjátékszer-használó vagy, akár még csak most ismerkedsz a kínálattal, a léghullámos csiklóizgató egy olyan eszköz, amit nőként mindenképp érdemes beszerezned. Különösen igaz ez akkor, ha előnyben részesíted a csikló kényeztetését a hüvelyi örömszerzéssel szemben. Ezek a játékok ugyanis kifejezetten külső használatra lettek tervezve, a legtöbbjük nem is hagyományos vibrátor, hiszen nem rezeg. 

Hogyan működik a léghullámos csiklóizgató? 

A készüléken található szívóharangot a klitorisz köré kell helyezni úgy, hogy teljesen elzárd, afféle vákuumhatást tudj létrehozni, mikor bekapcsolod. Az eszköz ezután léghullámokat generál, és lényegében ezek lesznek azok, melyek akár pillanatok alatt a csúcsra juttatnak. Teszik ráadásul mindezt anélkül, hogy ténylegesen a csiklódhoz érnének. Ennek köszönhetően az intim részeid nem – illetve kevésbé – fáradnak el, és egymást követhetik a nagyon intenzív orgazmusok.

A léghullámos csiklóizgatók ára meglehetősen széles skálán mozog, és bár itt is igaz, hogy a luxust meg kell fizetni, akkor sem kell aggódnod, ha csak egy olcsó lég- vagy hanghullámos örömszerző kerül a kosaradba. A technológiának köszönhetően már a megfizethető márkák és verziók is garantáltan újszerű és felejthetetlen élményben részesítenek. 

Womanizer léghullámos csiklóizgatók

A technológiát kifejlesztő cég, a Womanizer forradalmasította a női örömszerzők piacát a léghullámok erejével. A Womanizer csiklóizgatók azóta is a kategória csúcsát képviselik. Legnépszerűbb játékszereik közé tartozik a Womanizer Premium és a Womanizer Liberty.

Satisfyer léghullámos csiklóizgatók

Napjaink talán legsikeresebb gyártója, a Satisfyer minden kategóriában meghódította a vásárlókat. Eszközeik egytől-egyig olcsó, de minőségi kategóriát képviselnek, s ez alól nem jelentenek kivételt a Satisfyer léghullámos csiklóizgatók sem. Kínálatukban egyre több okos, tehát telefonról, applikáción keresztül vezérelhető készüléket találunk. Formában, kialakításban, tudásban és dizájn tekintetében is rengeteg megoldást kínálnak. Legnépszerűbb léghullámos termékeik közé tartozik a Satisfyer Pro G-spot és a Satisfyer Curvy széria.