Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookiekat alkalmazzon.​

Masszírozó vibrátorok és wandok

Megértő, sosem fárad el, úgy csinálja, ahogy neked a legjobb? Nem létezik mindez egy személyben! Vagy mégis? Masszírozóink és Wandjaink az összes felsorolt tulajdonságot birtokolják. Magaddal viheted őket bárhova, olyan sebességgel csinálják, ahogyan te akarod! Csak dőlj hátra, és éld át ezt a relaxációs masszázst. Intim masszírozóként és a nagy méretek kedvelőinek belső gyönyörszerzésre is alkalmasak!

<< vissza a vibrátor kategóriába

Rendezés:

We-Vibe Wand - akkus, okos masszírozó vibrátor (lila)

1
Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 22.
39.990 Ft 33.995 Ft
15%

Bodywand - mini masszírozó vibrátor (arany)

1
Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 22.
9.990 Ft

Wanachi Wand - mini masszírozó vibrátor (fekete)

2
Utolsó 1db van raktáron
Várható szállítás: 2024. április 22.
8.990 Ft

Wanachi Wand - akkus, masszírozó vibrátor (fekete)

Utolsó 1db van raktáron
Várható szállítás: 2024. április 22.
36.990 Ft

Miért jó egy wand vibrátor?

A masszírozó vibrátorok, azaz wandok óriási erejükről és nagy intenzitásukról híresültek el. Talán nem is gondolnánk, hogy a valaha készült leghíresebb wand már az 1960-as években napvilágot látott. A Hitachi Magic Wand eredeti célja az izmok ellazítása, a stresszoldás volt. Ez a vibrátortípus tehát nem feltétlenül a szexuális örömszerzés céljából jött létre, hanem valóban masszírózó eszközként. A vásárlók – többségében nők – azonban hamar rájöttek, hogy a nyak- és hátizmok masszírozása mellett a nemi területek, főként a csiklók és erogén zónák kényeztetésére is kiváló módot jelentenek. 

Míg az első masszírozó örömszerző– és számos utána következő – vezetékes kialakítású volt, mára már rengeteg akkus masszírozó vibrátor közül válogathatunk. Az újratölthető akkumulátor megkönnyíti a használatot, a szállítást, sokkal nagyobb szabadságot ad a wand élvezetében. De a méretekben is jelentős változások történtek! A technológiai fejlődés lehetővé tette, hogy kimondottan erős motorok kerüljenek lényegesen kisebb méretű vibrátorokba is. 

A masszírozó vibrátorok kínálata olyan nagy lett mára, hogy nem egyszerű megtalálni, melyik a legjobb. Sőt, talán nincs is legjobb wand, azonban a számodra legideálisabbat segíthetünk megtalálni. 

Mire figyelj masszírozó vibrátor vásárlása során? 

Vezetékes vagy akkumulátoros kialakítás? Bár az akkus wandok között is találunk nagyon erőseket, még ma is igaz, hogy a vezetékes erejét nehéz felülmúlni. Ezért ha a vibráció intenzitása a legfontosabb szempont számodra, érdemes az olyan hagyományos kialakítást választani, mint amit a Doxy Wand vibrátorok kínálnak. 

Milyen súlya legyen? Mivel alapvetően nagy méretű kényeztetőkről van szó, a súly nagyon fontos szerepet játszik. Ha nem vagy túl jó kondiban, inkább a könnyebb darabok közül válogass, hiszen nagyon ünneprontó tud lenni, ha épp a vége előtt elfárad a kezed a wand-használat során. Ha a kis méretű masszírozó vibrátorok érdekelnek, a Bodywand vibrátorok között találsz egészen mini kivitelezést is. 

Milyen funkciói legyenek? Egy vibrátornál nem csak az a lényeg, hogy rezegjen, hanem arra is figyelni kell, hogyan teszi ezt! Választhatsz többmotoros kialaktíású masszírozót, ami akár teljes egészében is képes vibrálni. Létezik olyan wand, ami egyben hüvelyi vibrátorként is megállja a helyét. De az sem mindegy, milyen vibrációs mintázatok találhatók a készülék programjai között.