Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookiekat alkalmazzon.​

Párvibrátorok

Dobjátok fel a közös együttléteket egy párvibrátorral, hogy olyan szinteket is megtapasztalhassatok, amikre eddig nem is gondoltatok! Párvibrátorainkat nemcsak közösen, de egyedül is használhatjátok, és akár a föld másik oldaláról is kontrollálhatjátok párotok játékszerét!

<< vissza a vibrátor kategóriába

Rendezés:

Couples Choice - akkus, rádiós kétmotoros vibrátor (lila)

1
Utolsó 1db van raktáron
Várható szállítás: 2024. április 22.
27.990 Ft

BeauMents Flexxio - akkus, rádiós 2 motoros párvibrátor (lila)

Utolsó 1db van raktáron
Várható szállítás: 2024. április 22.
38.990 Ft

BeauMents Come2gether - akkus, vízálló párvibrátor (lila)

Utolsó 1db van raktáron
Várható szállítás: 2024. április 22.
48.990 Ft

Ha eddig csak önkielégítéshez használtál szexjátékszert, nem is tudod, mit hagytatok ki a partnereddel! Bár a legtöbb felnőtt játék, s főként a vibrátorok jelentős része egyedülállóknak készül, azért a pároknak is remek élményeket nyújthatnak. 

Sőt, az sem kell, hogy problémát jelentsen, hogy a vibrátorok tervezői általában a női célközönség igényeit tartják szem előtt, egy rezgő örömszerző minden nem képviselőjét képes boldoggá tenni. Ha pedig párvibrátorról beszélünk, akkor abból tényleg mindenki csak profitálhat! Egy párvibrátor használata a során a nők általában erőteljes hüvelyi és csiklóstimulációban részesülnek, de a férfiak intim részei is élvezik az eszköz rezgéseit.

Mi az a párvibrátor és hogyan kell használni?

A hagyományos, egyben legnépszerűbb párvibrátor-kategóriába az olyan U vagy C alakú készülékek tartoznak, melyeket aktus közben is használni lehet. Ez a két különböző méretű szárnak köszönhető: míg a vastagabb kívülről a csiklóra fekszik rá, a vékonyabb a hüvelybe helyezve kényezteti a G-pontot, de mindeközben helyet hagy a behatolásnak is. A hüvelyi szár rezgése így egyben a péniszt is stimulálja, így a pár mindkét tagja extra élvezetben részesül. 

Ezen kívül több, más kialakítású párvibrátor is létezik, némelyik típus – például a Satisfyer Endless Fun és Endless Love – különféle módokon használható. A legtöbb párvibrátorról elmondható, hogy bizonyos mértékben hajlítható, a testhez alakítható, ezzel pedig minden pár a saját elképzelése szerint használhatja.

Az U/C párvibrátorok előnyei

Kompakt méret – Mivel a legtöbb ilyen hagyományos párvibrátor nem nagyobb 10 centiméternél, ezért könnyen tárolható és szállítható, így pedig akár romantikus hétvégékre is magunkkal tudjuk vinni. A kis méretnek köszönhetően szex közben sem fog zavarni a párvibrátor jelenléte.

Erőteljesebb orgazmus – A kis méret ellenére egy párvibrátorban akár két nagyon erős motort is találhatunk, melyek célzott rezgéseikkel még intenzívebb szexuális gyönyörökben részesíthetik a pár mindkét tagját. 

Kéz nélküli használat – A párvibrátor ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy ne kelljen a kezünkkel a helyén tartani az eszközt. Sőt, a távvezérlésű verzióknál még az irányítást is függetleníthetjük, akár okos telefonunkról is végezhetjük.