Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Megérkezett a Womanizer Pro 40, az új vízálló csiklóizgató

Megérkezett a Womanizer Pro 40, az új vízálló csiklóizgató A hölgyek körében méltán imádott Womanizer most új átalakításokkal hódítja meg a női szíveket az új, vízálló Womanizer Pro 40 névre keresztelt csiklóizgatóként.

A dizájn még letisztultabb és anatómiailag még tökéletesebb a korábbi csiklóizgatókhoz képest és az ára is elérhető egy ilyen gyönyörért.

A kényeztető legpozitívabb vívmánya, hogy 100%-ban vízállóvá fejlesztették. A készülék úgy lett megalkotva, hogy az teljesen víz alá meríthető legyen, így ha valaki éppen fürdőzés közben vágyik némi kényeztetésre, a Womanizer Pro 40 szolgálatra készen áll majd.

Az új szexjátékszer még ergonomikusabb tapintásán és az anatómiailag még tökéletesebbre fejlesztett formáján felül fel lett szerelve egy sötétben világító vezérlővel is, így csempészve a hálószobába egy kis izgalmas fényjátékot.

A megalkotói továbbá figyeltek a túlmelegedés elleni védelemre is, így a kényeztető 30 percet követően kikapcsol.

Fő funciói szempontjából a már eddig is páratlan gyönyöröket kiváltó izgató most még jobb lett. 8 különböző, finoman szabályozható stimulációs fokozatának köszönhetően, aki csak kipróbálja az egyedi szívóhullámos stimulácót, egy percen belüli orgazmust élhet át, de akár a többszörös kéjélményt is garantálja az izgató.

Szilikon anyaga abszolút bőrbarát, de használata mellé kizárólag csak vízbázisú síkosítók használhatóak. Egyéb olajok károsíthatnak az anyagán.  Se irritáció, se zaj. A még halkabb motor és a léghullámos technológia által nyújtott élmény útjába már semmi sem állhat. 

A vízálló csiklóizgató webáruházunkban már elérhető vad magenta és szolid fehér színekben. Amennyiben már alig várja, hogy kipróbálhassa ezt a csodakényeztetőt, rendelje meg most, hiszen 1 munkanapon belül kiszállítjuk termékeinket vagy személyes átvétellel azonnal kézhez veheti üzletünkben.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír