Kategóriák Menü
0

Womanizer - éld át a multiorgazmust!

Womanizer - éld át a multiorgazmust! Többszörös orgazmus - mert van, amiből 1 nem elég! A legújabb csiklóizgatónk 100% garanciát ad az orgazmusra, sőt! A tesztelő hölgyek arról számoltak be, hogy mindez 50 másodpercen belül bekövetkezett! Az pedig a hab a tortán, hogy rengetek nőnek többszörös orgazmusa is volt! Ha érdekel, olvass tovább!

Kedves Olvasó!

Ha eddig még nem élted át a multiorgazmust nagyon rövid időn belül, akkor ugye tudod, hogy egy nagyon fantasztikus dologról maradtál le! De sebaj, mert van nekünk egy világújdonságunk, ami még annyira ÚJ termék, hogy akár Te lehetsz az elsők között, aki kipróbálja...

De miről is van szó? A Womanizerről! Mielőtt egy kicsit jobban belemennénk a témába, tekintsd meg ezt a nagyon rövid ki videót róla:

Hmmm, tetszik? A Womanizer nem egy vibrátor. Ez egy olyan kis örömszerző, ami speciális, szívó-hullámzó hatást ér el a csikló legérzékenyebb pontján, rátapadva a vákuum által. El tudod hinni, hogy képes 60 másodperc alatt eljuttatni az orgazmusra? Ugye, hogy hihetetlen? Pedig ettől szenzációs! Képes rá, valóban!

Womanizer csiklóizgató kollekció

A tesztelő hölgyek:
52%-ánál 1 percen belül orgazmust okozott
73%-ánál váltott ki többszörös orgazmust
76%-a szokatlanul erős, intenzív orgazmusról számolt be
63% teljesen új szexuális élményt élt meg!

Ha ez nem lenne elég meggyőző: 100% egyetértett abban, hogy ez valami egészen egyedülálló újítás a szexpiacon, 98% pedig mindenképpen megvásárolná!

Womanizer szett

Egy szép, fényes papírdobozban rejlik a valódi csoda! Kibontva találsz benne egy rövid kis tájékoztatót és egy rózsaszín, tolltartóra emlékeztető, cipzáros tokot, amiben szépen meglapul a Womanizer. A tokban egyébként megtalálható még az USB, annak kábele és egy pót szívóharang, ha esetleg az eredetivel történne valami.

A főbb tulajdonságai tehát, amik a Womanizer mellett szólnak:

  • 100%-os Orgazmus Garancia!
  • Új, szabadalmaztatott, forradalmi szívóhullám technológia!
  • Többszörös orgazmust okozhat!
  • Újratölthető akkumulátorral rendelkezik!
  • 2 év garancia!
  • Magyarországon CSAK nálunk kapható!!!

Ha esetleg még mindig nem vagy benne biztos, hogy érdekel téged ez a fantasztikus termék, nézd meg a kicsit pikánsabb videónak, ami bemutatja, hogy pontosan mit érzel a Womanizer használata közben:

Nagyon szexi! Szóval: 

Készen állsz egy multiorgazmusra 60 másodpercen belül? :)

Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!
Akciós termékek
4.690 Ft 3.495 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
8.990 Ft 7.189 Ft
16.790 Ft 14.796 Ft
19.990 Ft 18.396 Ft