Kategóriák Menü
0

Zenélő vibrátorok

Close2You vibrátorok igazán különleges szexuális játékszerek. Nem véletlen, hogy a 2011-es évben a németországi Hannoverben az EROFAME kereskedelmi kiállításon és vásáron a legjobb dizájn díjat nyerték el.

A Close2You vibrátorok tapintása puha és selymes, egytől egyig bőrbarátok és egyszerűen tisztíthatóak. Csendes, ugyanakkor erős motorjuk gondoskodik az élvezetről.

A Flores vibrátorok már 8 rezgési funkcióval számolnak. Az összesen 22 cm-es hosszúságú vibrátor zöld és rózsaszín színekben kapható és különleges hangulatot teremt az aktus során.

A Close2You Allegro név külső vibrátorokat foglal magában, melyek tökéletesen ráhangolnak partneredre. Az Allegro tetőtől talpig megmasszíroz. Élvezd a kényeztetést!

Az öröm melódiáját a Close2You Triole kellékei két motorral és 6 rezgési funkcióval teremtik meg. A szexuális segédeszköz mindhárom vége különleges élményt nyújt, a hármas egység együttese pedig harmóniát teremt a dallamok között.

A Harmonia olyan gondosan tervezett modelleket foglal magában, melyek a G-pont izgatását szolgálják, a Legamento egy külső vibrátor, mely csokoládé és citrom színekben kapható, míg a Sinfonia vibrátorok a vagina és az ánusz izgatására specializálódtak.

Az Opus vibrátorok különleges formájuknak köszönhetően nagy dolgokra képesek: velük a G-pontot és a klitoriszt is egyidejűleg kényeztetheted.

A Close2You szexuális játékszerei finom formáikkal valódi remekműveknek számítanak, ahogy a dallamaik is. Fedezd fel tested ritmusát!
Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!