Kategóriák Menü
0

10 forró női szexfantázia

10 forró női szexfantázia Bár a férfiak többet gondolnak a szexre, a nőket sem kell félteni: a gyengébbik nem fantáziáját is alaposan meg tudja mozgatni egy sármosabb férfi, ezzel elindítva huncut gondolatok sorát. 

Összegyűjtöttünk párat a leggyakoribb női fantáziák közül!

Orális kényeztetésben részesíteni a férfit – A leggyakoribb inger egy csinos férfitestet látva a nők körében az, hogyan kényeztetnék a duzzadó férfiasságot.

Szex azonos nemű partnerrel – Bár sokan tabunak tartják bevallani az ilyenfajta vágyaikat, nagyon sok nőt hoznak izgalomba a gyengébb nem domborulatai, és sokan játszadoznak el azzal a gondolattal, milyen lenne a hancúr egy másik nővel.

szexfantázia

Szex édeshármasban – A hármas felállás mindkét nemnél gyakori fantázia, nőknél a leggyakoribb  a két nő, egy férfi szituáció.

Szex alárendelt szerepben – A szürke ötven árnyalata sikere annak is köszönhető, hogy a nők egyik leggyakoribb fantáziája az alárendelt szerep, amelyben érezhetik a férfi dominanciáját.

Kényszerített szex – Az erőszakos, magával nem bíró partner azt az érzetet kelti, hogy ellenállhatatlanok vagyunk. Ennek a fantáziának a vonzereje szintén abban rejlik, hogy a férfi megmutathatja a dominánsabb szerepét.

Kikötözéses szex – Finom selyemszalaggal kikötözve lenni egy széken, vagy egy ágyon, akár bilincsekkel: a kiszolgáltatás érzete vegyül a fülledt erotikával.

Szerepjáték – Felvenni egy másik karakter szerepét egy éjszakára, az egyik legjátékosabb dolog, legyen az akár egy egyszerű rossz diák- szexi tanár néni felállás.

Prostituáltat játszani – Ebben a szerepben nincs mit szégyellnünk, és igazán gátlástalanok lehetünk, miközben a férfi vágyait teljesítjük. 

Nyilvános helyen szexelni – Sokszor egy liftben, vagy a moziban kap el minket a vágy, hogy átengedjük magunkat az érzéki örömöknek, amit sokkal izgalmasabbá tesz az, hogy bármikor rajtakaphatnak minket hancúr közben.

Domina szerepben – Az alárendelt szerep mellett a domina is gyakori vágy, amikor a nő diktálja a szabályokat: ebben a szerepben végtelenül szexinek érezzük magukat.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír