Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod, hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookiekat alkalmazzon.​

Ingyenes szextanfolyam

  Hozzájárulok ahhoz, hogy a Erotikashow.hu a nevemet és email címemet a tanfolyam kiküldése céljából kezelje.

 

 

Az intim élet mestere leszel!
Remek tanácsok a kiegyensúlyozott szexuális élethez!
12 hétig tart, és teljesen DÍJMENTES
Feladatok és gyakorlatok részletes leírással!
12+1 részes online anyag, így otthonról tanulhatsz!

 

A tanfolyam anyagaiban nyíltan beszélünk a szexualitást érintő kérdésekről, olyanokról, amik teljessé tehetik a te szexuális életedet is! Legyen szó csábításról, vibrátorokról vagy akár anális élvezetekről, ebben a tanfolyamban sok mindenre választ találsz – avagy hogyan lehetsz intim életed mestere, és miként kerülheted el azokat a hibákat a szexben, amiket később nagyon nehéz helyrehozni!

 

Miről is szól pontosan a 12+1 részes online szextanfolyam?


A tanfolyam végére olyan ismeretekkel leszel gazdagabb, amik elengedhetetlenek egy teljesebb szexuális élethez. Olyan szuper infókat kapsz, amikkel kapcsolatod egyik legfontosabb elemét biztos alapokra helyezheted: a szexuális életedet. Biztosítunk, hogy a tanfolyam a minőségi intim élethez ad útmutatást, itt mindent egyértelműen fogunk leírni, mindent a nevén fogunk nevezni, azonban pornót, szélsőségeket, obszcén kifejezéseket vagy ilyen jellegű képeket tartalmazó anyagoktól tartózkodni fogunk. Ez a tanfolyam kizárólag a jó párkapcsolathoz elengedhetetlen, igényes erotikáról szól!

 

A szextanfolyam

Ez a tanfolyam számodra teljesen díjmentes, 12 hétig tart, heti rendszerességgel, online formában zajlik, azaz személyesen nem kell megjelenned egyszer sem. A tanfolyam tematikus, anyagai egymásra épülnek. Azért heti egy alkalommal szervezzük, mert a legtöbb részhez házi feladat is tartozik, aminek az elvégzésére alkalmat és időt kell találnod – lesz olyan feladat, amit egyedül, lesz, amit pároddal közösen.

A tanfolyam tematikája a következő:

 1. Kb. 50%-os a szexuális életed, sajnos! – 1. rész: Beszéljünk róla!
 2. Kb. 50%-os a szexuális életed, sajnos! – 2. rész: Ismerd meg a tested!
 3. Mit tesz az, akinek a csókja érzéki?
 4. El a kezekkel! – ne érintsd meg, csak ha pontosan tudod, hol és hogyan kell!
 5. Remekül fejlődsz, de ideje lazítani! 
 6. Kemény-merev vagy puha-lágy... legyen a nyelv?
 7. Az aktus - élvezd ki a pillanatot!
 8. Egy másfajta élmény - a G-pont és a P-pont
 9. Análszex – tisztázzunk néhány dolgot!
 10. Mennyire fontos az orgazmus? +1: Extra tartalom férfiaknak
 11. Kiemelt sztár: a vibrátor – avagy hogyan, és hogyan nem érdemes használni
 12. A bűvös 40-es határ, ami felett létezik jó szex

Kitűnő döntés előtt állsz!

A tanfolyam végére olyan ismeretekkel leszel gazdagabb, amik egy teljesebb szexuális élethez elengedhetetlenek, és kapcsolatodban olyan hibákat kerülhetsz el, amik gyakran helyrehozhatatlanok, és számtalan kapcsolat hanyatlását okozzák.

Készülj fel: a tanfolyam gyakran érinthet olyan témát, amit esetleg tabuként kezelsz, viszont azok is fontos kérdések, így számodra is lesznek minden levélben hasznos információk. A tanfolyamon intim, szexuális tartalmú, erotikus, de nem pornográf vagy obszcén.

 

Vegyél részt a 12+1 részes online szextanfolyamon, ami nem ismer tabukat!