Barion Pixel

 

Oldalunk kizárólag 18 éven felülieknek szóló, erotikus jellegű tartalmakkal foglalkozik és az alapvető működéshez, valamint a személyre szabott élményhez szükséges cookie-kat használ.

Kérünk, nyilatkozz, hogy máris folytathasd a böngészést!

Részletes információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Hűségpontok

Mi díjazzuk a hűségedet az Erotikashow.hu-nál!

Most hűségpontokat gyűjthetsz ha nálunk vásárolsz! Hogy működik? Nagyon egyszerűen! Miközben vásárolsz az Erotikashow.hu oldalon, automatikusan Hűségpontokat írunk jóvá. Az így összegyűjtött pontokat felhasználhatod kedved szerint a következő vásárlásaidnál. A hűségpontokat 180 napon belül kell felhasználhatod.
FONTOS: Hűségpontokat regisztrált vásárlóként tudsz gyűjteni, ha még nem regisztráltál, akkor kattints a „REGISZTRÁCIÓ” gombra.

Mennyit pontot írunk jóvá egy vásárlás után?

Vásárlást követően minden elköltött 20 Ft után 1, illetve akciós termékek esetén minden 50 Ft után 1 hűségpontot írunk jóvá Neked, azaz költésed 5% vagy 2%-át. A szállítási költséget nem számítjuk pontalapként.

Mennyit érnek a hűségpontjaim?

1 db hűségpont 1 forintnak felel meg. Hűségpontjaidat 180 napig van lehetőséged felhasználni.

Honnan tudom, hogy mennyi hűségpontom van?

Lépj be, majd a jobb felső sarokban a fiók menüpontra kattintva találod meg jóváírt hűségpontjaidat. Ha még nem regisztráltál, tedd meg MOST! Regisztráció!

Regisztráció

 

Hogyan tudom beváltani?

A vásárlási folyamat során a pénztár oldalon, a rendelés összesítése alatt tudod beváltani már jóváírt pontjaidat vagy azoknak egy részét.

husegpont

 

Ha személyesen az üzletben vásárolok, akkor is gyűjthetek hűségpontot?

Hűségpontot csak az online webáruház felületén keresztül rendelt termékek után kapsz. Rendeld meg otthon, majd válaszd a személyes átvételt, és akkor a hűségpontokat természetesen jóváírjuk.

Felhasználási feltételek:

  • Kizárólag regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.

  • A hűségpontok csak az Erotikashow.hu webáruházban történő vásárláskor gyűlnek, és kizárólag online lehet felhasználni őket.

  • A pontok teljesített rendelések és átvétel során lépnek életbe.

  • A hűségpontok nem válthatóak készpénzre.

  • Összegyűjtött pontjaidat nem ruházhatod át másra.

  • Lemondott, ki nem fizetett vagy át nem vett rendelésért nem jár pont.

  • A szállítási költséget nem számítjuk pontalapként.