Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Hűségpontok(ÚJ)

Mi díjazzuk a hűségedet az Erotikashow.hu-nál!

Most hűségpontokat gyűjthetsz ha nálunk vásárolsz! Hogy működik? Nagyon egyszerűen! Miközben vásárolsz az Erotikashow.hu oldalon, automatikusan Hűségpontokat írunk jóvá. Az így összegyűjtött pontokat felhasználhatod kedved szerint a következő vásárlásaidnál. A hűségpontokat 360 napon belül kell felhasználhatod.

Mennyit pontot számolnak el egy vásárlás után?

Minden vásárlást követően, minden elköltött 25 Ft után 1 hűségpontot írunk jóvá Neked (tehát minden vásárlásod 4%-át írjuk jóvá). Az így összegyűjtött pontjaidat, részben vagy akár egyben is levásárolhatod.

Mennyit érnek a hűségpontjaim?

1db hűségpont 1Ft-nak felel meg. Hűségpontjaidat 360 napig van lehetőséged felhasználni.

Honnan tudom, hogy mennyi hűségpontom van?

Lépj be,   majd a jobb felső sarokban a fiók menüpontra  kattintva találod meg jóváírt hűségpontjaidat. Ha még nem regisztráltál, tedd meg MOST! Regisztráció!

Hogyan tudom beváltani?

A vásárlási folyamat során a pénztár Fizetési mód kiválasztási oldalán a fizetési módok listája alatt   tudod beváltani már jóváírt pontjaidat, vagy annak egy részét. A jobboldali csúszkát a pontjaidnak megfelelően csúsztathatod el jobbra, ameddig a megfelelő pontmennyiséget be nem állítod:

husegpont

Ha személyesen az üzletben vásárolok, akkor is gyűjthetek hűségpontot?

Hűségpontot csak az online webáruház felületén keresztül rendelt termékek után kapsz. Rendeld meg otthon , majd válaszd a személyes átvételt, és akkor a hűségpontokat természetesen jóváírjuk.

Felhasználási feltételek:

  • Kizárólag regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
  • A hűségpontok csak az Erotikashow.hu webáruházban történő vásárláskor gyűlnek és kizárólag online lehet felhasználni őket.
  • A pontok teljesített rendelések és átvétel során lépnek életbe.
  • A hűségpontok nem válthatóak készpénzre.
  • Összegyűjtött pontjainkat nem ruházhatjuk át másra.
  • Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár pont.
  • A szállítási költséget nem számítjuk pontalapként.
  • Akciós termékeink után nem számolunk hűségpontot