Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Hűségpontok(ÚJ)

Mi díjazzuk a hűségedet az Erotikashow.hu-nál!

Most hűségpontokat gyűjthetsz ha nálunk vásárolsz! Hogy működik? Nagyon egyszerűen! Miközben vásárolsz az Erotikashow.hu oldalon, automatikusan Hűségpontokat írunk jóvá. Az így összegyűjtött pontokat felhasználhatod kedved szerint a következő vásárlásaidnál. A hűségpontokat 360 napon belül kell felhasználhatod.
FONTOS: Hűségpontokat regisztrált vásárlóként tudsz gyűjteni, ha még nem regisztráltál akkor kérlek kattints a "REGISZTRÁCIÓ" gombra.

Mennyit pontot számolnak el egy vásárlás után?

Minden vásárlást követően, minden elköltött 25 Ft után 1 hűségpontot írunk jóvá Neked (tehát minden vásárlásod 4%-át írjuk jóvá). Az így összegyűjtött pontjaidat, részben vagy akár egyben is levásárolhatod.

Mennyit érnek a hűségpontjaim?

1db hűségpont 1Ft-nak felel meg. Hűségpontjaidat 360 napig van lehetőséged felhasználni.

Honnan tudom, hogy mennyi hűségpontom van?

Lépj be,   majd a jobb felső sarokban a fiók menüpontra  kattintva találod meg jóváírt hűségpontjaidat. Ha még nem regisztráltál, tedd meg MOST! Regisztráció!

Regisztráció

Hogyan tudom beváltani?

A vásárlási folyamat során a pénztár oldalon a rendelés összesítése alatt tudod beváltani már jóváírt pontjaidat, vagy annak egy részét.

husegpont

Ha személyesen az üzletben vásárolok, akkor is gyűjthetek hűségpontot?

Hűségpontot csak az online webáruház felületén keresztül rendelt termékek után kapsz. Rendeld meg otthon , majd válaszd a személyes átvételt, és akkor a hűségpontokat természetesen jóváírjuk.

Felhasználási feltételek:

  • Kizárólag regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
  • A hűségpontok csak az Erotikashow.hu webáruházban történő vásárláskor gyűlnek és kizárólag online lehet felhasználni őket.
  • A pontok teljesített rendelések és átvétel során lépnek életbe.
  • A hűségpontok nem válthatóak készpénzre.
  • Összegyűjtött pontjainkat nem ruházhatjuk át másra.
  • Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár pont.
  • A szállítási költséget nem számítjuk pontalapként.
  • Akciós termékeink után nem számolunk hűségpontot