Kategóriák Menü
0

Az előjáték nem játék!

Az előjáték nem játék!

Az előjáték fontos része az utána következő aktusnak, egész pontosan annak szerves része. Ha nem játszzuk el ezt a "játékot" nem éljük át - legalábbis az esetek többségében - teljes "nagyságában" a csúcsélményt, az orgazmust, főleg, ha partnerünk hamarabb éri azt el. Annál pedig nincs nagyobb "cserbenhagyásos" érzés, mint amikor ott maradunk kielégületlenül partnerünk mellett.

Az előjáték igazából a nők orgazmusának előkészítése miatt fontos, a férfiak hosszabb előjáték nélkül is könnyen eljutnak az orgazmusig - ez persze nem azt jelenti, hogy ők nem lelik örömüket a hosszabb előjátékban. A férfiak számára sokszor már a látvány is elegendő ingernek bizonyul, míg a nők mellük, csiklójuk és hüvelyük folyamatos ingerlése során jönnek izgalomba. Ha az ingerlés megszakad, az izgalom is elül, újrakezdéskor szinte a nulláról kell indulni. Éppen ellenkező hatást, azaz az izgalom fokozódását lehet elérni (a férfiaknál is) azzal, ha a simogatások egy bizonyos izgalmi állapot elérése után rövid időre elkalandoznak más testtájakra, majd visszatérve folytatódik a megkezdett ingerlés.

Simogatás

A simogatás a gyöngédség megnyilatkozása, de természetesen az izgalomba kerülésnek is feltétele. Izgalmi állapotban - a szerelem is az - bármilyen testrész simogatása szexuális inger, legyen az akár a kedvesünk haja, szeme, szempillái, háta, kislábujja. Simogatni lehet kézzel, lábbal, sőt mellünkkel is kellemesen simogathatjuk partnerünk hátát például, ami nem csak neki, nekünk is izgató lehet, hiszen a mellbimbó igencsak erogén testrészünk.

A csókolózás

Nagyon sok nő panaszkodik arra, hogy egy idő után partnerével már nem csókolóznak. Az első csók élménye pedig nem megismételhetetlen, bár kétségtelen, hogy minél "öregebbek" vagyunk, annál több kell a szexuális vágy felkeltéséhez, a csók mégis az izgató és az érzéki vágy mélységét jelzi. A mélység nem egyenes arányos a nyelv behatolásával a másik szájába. Ugyanolyan, ha nem izgatóbb lehet egy éppen csak "felületi" csók is. És természetesen azt se felejtsük el, hogy csókolni bármilyen testrészt lehet, nem kell a szájnál leállni. Ha ismerjük partnerünk működését, a számára legizgatóbb részét csókoljuk. Van akit a fülcimpa, a nyak, a mell csókkal való "ellátása" izgat fel. Ha még nem ismerjük ezeket az izgalomgócokat, fedezzük fel!

Jó kalandozást és csak csínján az elhamarkodott szeretkezésekkel. Sokmindentől megfoszthatjuk magunkat!

Forrás: meno.ro

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!