Barion Pixel

 

Oldalunk kizárólag 18 éven felülieknek szóló, erotikus jellegű tartalmakkal foglalkozik és az alapvető működéshez, valamint a személyre szabott élményhez szükséges cookie-kat használ.

Kérünk, nyilatkozz, hogy máris folytathasd a böngészést!

Részletes információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Miért jó döntés, ha az Erotikashow-nál vásárolsz?

Miért nem lehet összehasonlítani az Erotikashow-t egy átlagos szexshoppal?

Gyakran a vásárlástól az riaszt el sok embert, hogy fél. Fél attól, hogy esetleg kiderül mások előtt, hogy milyen erotikus terméket vásárol. Tény, hogy az emberek még kicsit ódzkodnak ettől a témától. Ezzel mi is tisztában vagyunk, ezért úgy alakítottuk ki a csomagküldési rendszerünket, hogy senki semmiről ne szerezzen tudomást.

A diszkréciónk ismertetése

1. Rendelésed leadásakor adataidat rendkívül bizalmasan kezeljük.

2. A rendelt terméket egy sima egyszerű barna kartonpapírdobozba helyezzük, amin semmilyen erotikára utaló jelet, szimbólumot, de még a saját logónkat sem tüntetjük fel. Gyakorlatilag így néznek ki a kiküldött dobozaink:

diszkrét csomagolás

Elismeréseink és díjaink

3x-os Ország boltja győztes webáruház az erotikashow.hu!

Ország Boltja 2015 - "Népszerűségi díj - Erotika" kategória - I. helyezés

Ország Boltja 2014 - "Népszerűségi díj - Erotika" kategória - I. helyezés

Ország Boltja 2013 - "Minőségi díj - Erotika" kategória - I. helyezés

Látható, hogy ebből senki sem tudja megmondani, mit rendeltél.

3. A csomagod ott veszed át, ahol szeretnéd. Kiküldhetjük neked futárszolgálattal, de át is veheted csomagautomatában, amikor ráérsz. Ez egy különleges szállítási opció, amellyel személyesen veheted át a terméked az ország számtalan frekventált helyén.

Elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy akik nem tudnak a megadott időpontban a szállítási helyen tartózkodni. Te választod ki a megfelelő helyszínt és az időpontot.

Látod, ennyi az egész! A biztonság és a diszkréció maximális!

Végezetül 8 pontban elmondjuk Neked, hogy miben különbözünk egy átlagos szexshop-tól, mitől vagyunk teljesen egyediek a piacon:

  1. Több tucat saját márkanév alatt, saját tervezésű és gyártású termékeket kínálunk.
  2. Egyedül az Erotikashow tud több száz oldalas, nyomtatott Szexkatalógust készíteni, magyar nyelven. Mi rendelkezünk akkora háttérrel, hogy a katalógusban található több ezer termék forgalmazását és árát garantálni tudjuk, amíg a katalógus aktuális (legalább 1 éven át).
  3. Az interneten bemutatott termékek raktáron vannak, így 1 munkanapon belül az ország bármely pontjára kiszállítjuk prémium házhozszállítással.
  4. Raktárunk Budapesten van, s országszerte számtalan fizikai üzlettel és/vagy internetes bolttal rendelkező vállalkozást lát el intim termékekkel.
  5. Rendszereink 2004 óta folyamatosan fejlesztés alatt állnak. Mind az áruház programját, mind a grafikát mi terveztük, így teljesen egyedi.
  6. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján átfogó statisztikánk van arról, hogy vásárlóink mit keresnek, mit kedvelnek, s ezek függvényében fejlesztjük termékkínálatunkat, rendszereinket.
  7. Ingyenes intim tanfolyamunk van.
  8. Célunk, hogy Magyarországon elterjesszünk az igényes és figyelmes erotikát.

Próbáld ki, vásárolj most, s meglátod elégedett leszel!