Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Ébresztő Kundalini!

kígyóKundalini az életerőnk szimbóluma

   Női (Saktival, Siva jegyesével analóg) energia. Párunk testén a Kundalini kígyót úgy tudjuk felébreszteni, hogy a gerincoszlop tövében legalább három percig masszírozzuk, ütögetjük, ahogy a sportmasszőr gyúrni szokta a sportolókat. Kundalini ugyanis ravasz jószág. Imád aludni, és szundikálás közben a szusamát, vagyis a gerincoszlopban húzódó szűk ösvényt szopja közben. Rá kell bírnunk őt, hogy ébredése után emelkedjen fel egy szűk csatornán a gerincoszlopban és a csakrák kapuin átjutva a korona csakráig.

A kozmikus kobra légzés

A tantra kurzusok első beavatásán tanított légzéstechnika. Olvasva nem túl könnyű elsajátítani. Lényege, hogy a kígyót különféle légzárásos és zsigeri gimnasztikák valamelyikével vagy ezek kombinációjával tudjuk aktivitásra bírni.

Ajánlott technikák:

Asvini mundra - a végbél záróizmainak az ütemes összehúzása és kiengedése Vadzsróli mundra - a genitális izmok ritmukus feszítése és ellazítása

Jóni mundra - a fülek hövelykujjal, a szemeknek a mutatóujjal, orrlyukaka a középsőujjal és a száj a maradék két ujjal történő lezárása

Lótuszülés - sarokkal a végbél és a nemi szerv zárása Kecsári mundra a nyelv hátrafordítása a szájpadlásra illetve a torokba.

Egyidejűleg szellemi összpontosítással és bizonyos mantrák ismétlésével, invokációjával is késztetjük, terelgetjük Kundalinit.

Mit csinál erre Kundalini?

Ébredezni kezd, fuldokolva, sziszegve kiegyenesedik. Annak érdekében, hogy a gerinccsatornában felemelkedve megkezdje az energia - kígyó, érdemes hasi légző gyakorlatokat végezni. Ennek hatására a kígyó, lépésről lépésre feljebb és feljebb kényszerül. A kígyónak ugyanis három kapun és hat csakrán kell felküzdenie magát. Valahányszor a Kundalini áthalad egy csakrán, annak szimbolikus lótuszvirága megfordul, és szirmai a magasba mutatnak. Kundalini útja gyötrelmes, zsiger akrobatika és az ő fuldoklása kíséri. A Kundalini nem más, mint a libidó szublimálásának legősibb szimbóluma. Útja a korona csakránál, az ezer szirmú lótusznál ér véget, itt következik be egyesülése Sivával, miután a kígyó végre visszatérhet lakóhelyére, a gerinc tövébe. Visszaútján a test energia központjainak un. Padmát szimbolizáló lótuszok újra lefelé fordulnak szirmaikkal, az ott lakozó istenek pedig tovább hálnak "saktijaikkal", és minden központban új életerő támad.

Forrás: harmonet

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók