x
Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.erotikashow.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Erotikus játékok a hálószobában

Erotikus játékok a hálószobában

Az erotikus szerepjáték mint friss fuvallat élénkíti szexuális életed. Partnereddel mókás és vágykeltő helyzeteket találtok ki, amikben az egymásnak kitalált szerepeket játsszátok el. Amikor valaki más bőrébe bújsz, az segít abban, hogy a gátlásaidat, félelmeidet elengedhesd. Meg fogsz lepődni, milyen erőt ad a vágyaknak egy-egy ilyen játék, ami különösen jól jön, ha a szex kissé ellaposodott, rutinná vált, vagy igen megritkult közöttetek. A szerepjáték nagyszerűen ösztönzi az erotikus fantáziát (igen, mindenkinek van olyan), és ha megfogadtok néhány jó tanácsot, biztosan örömötöket lelitek majd benne.

Állapodjatok meg a határokban!
Neked és partnerednek egyet kell értenetek, miben meddig mentek el. Így mindkettőtök számára izgalmas és szórakoztató, ugyanakkor kényelmes marad a játék. Soha, semmilyen körülmények között ne érezd magad kényszerítve arra, hogy eljátssz egy szerepet, amihez nincs kedved. Ez egy kétszemélyes játék, aminek a célja az, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, nem pedig az, hogy eltávolodjatok. Legyél egyértelmű azzal kapcsolatban, neked mi fér bele a szerepbe és mi nem.

Figyeljetek egymásra!
Nincs két olyan ember, akik teljesen ugyanarról fantáziálnak, de mindenképpen lehetséges olyan helyzetet létrehozni, ami mindkettőtöket kellőképp felhúz. Még ha a párod olyasmit szeretne, ami neked közömbösnek tűnik, akkor is megér egy próbát. Kérdezd meg, mit szeretne igazán, és ha kényelmesen érzed magad a szerepben, hát rajta!

Ne légy szégyenlős!
Lehet, hogy kicsit szégyenlős leszel a játék elején vagy rádjön a nevethetnék, teljesen alkalmatlan pillanatokban. Ez normális, ne aggódj. Adj időt magadnak, vegyél mély levegőket, és próbáld megérezni a játék hangulatát. Csak ketten vagytok, nincs közönség. Merülj hát bele, és élvezd!

Engedd el magad!
Nem kell a jelenetet előre részletesen kidolgozni, de megtehetitek, ha ez magabiztosabbá tesz. Ugyanakkor néha pont ez vezet aggodalmakhoz és gátlásokhoz, mert úgy érezheted, meg kell felelned a partnered elvárásának, és tökéletesen kell végigjátszani a jelenetet. Ha nálad is ez a helyzet, akkor csak nagy vonalakban határozzátok meg, mi történjen, és onnan rögtönözzetek. A lényeg az, hogy figyeljetek oda egymásra, és legyetek nyíltak a vágyakkal és szükségletekkel kapcsolatban.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók