Kategóriák Menü
0

Felláció - és orális technikák nőknek

Figyeljen a fogaira! 

A férfi test legérzékenyebb pontját izgatja, és fogaival megsértheti a pénisz felületét, ezért fogait fedje el ajkával. Sose izgassa túl erősen (pl.: mindig tartsa nedvesen), mert ezzel ellenkező hatást válthat ki. Mindig kezdje lassan és gyengéden, majd fokozatosan gyorsítson és növelje a nyomást. A férfiak (ellentétben a nőkkel) általában szeretik, ha partnerük egyből a lényegre tér, de ha fokozni szeretné az izgalmat, akár "előjátékként" gyengéden simogathatja partnere érzékeny pontjait (pl.: nyak, köldök alatti rész, comb belső fele). Majd eljátszadozhat a heregolyókkal és legvégül a hímvesszővel. Köztudottan a férfiak vizuálisan jobban ingerelhetők, mint a nők. Ezért orális szex közben is szeretik nézni partnerüket; ez még jobban felizgatja őket. Ha szeretne kedveskedni partnerének, kapcsoljon be gyenge hangulatvilágítást!

Egy tanács férfiaknak: nagyon sok férfi megpróbálja irányítani partnerét (pl.: kezét a nő fejére teszi). Ezt ne tegye! Engedje el magát és hagyja, hogy kedvese döntse el, miként kíván örömet szerezni önnek. (Ha az akció kevésbé sikeres, akkor meg kell beszélni, hogy következő alkalommal mit is tegyenek másként - "Néma gyereknek anyja sem érti szavát.")


Most felsoroljuk azokat a pontokat, amelyek különösen érzékenyek a péniszen és környékén:

- heregolyók (fontos, hogy nagyon óvatos legyen)
- gáttájék (a heregolyók és a fenéknyílás közti szőrtelen rész)
- fenék (végbélnyílás)
- a pénisz peremrésze (a pénisz feje és törzse közti rész)
- a pénisz szalagocskája (a "v" alakú metszésnél található, amely a peremet kettéosztja)

Orális technikák nőknek:

 • Egyszerű közösülés
  Vegye szájába partnere péniszét és mozgassa fejét fel és le, "mintha közösülnének".
 • Gáttájék
  Vegye szájába vagy nyalogassa partnere heregolyóját, fél kézzel markolja meg a péniszét, majd szabad kezének hüvelyk vagy mutatóujjával nyomja a gáttájékot.
 • Dugó
  A szájával lassan felfelé haladva partnere péniszén, kissé fordítsa el a fejét jobbra, majd balra, nyelvével a dugóhúzó mozgását utánozza. Amikor eléri a peremet, azt is nyalogassa körbe alaposan, mielőtt egészen a tetejére érne. Majd ismételje ugyanezeket a mozdulatokat, ezúttal a péniszen lefelé haladva.
 • Fagyi
  Fogja meg a pénisz alját, majd nyalogassa, mint a fagylaltot. Hol egyik, hol másik oldalról simítsa végig a nyelvével. Vagy vegye a makkot határozottan az ajkai közé és így nyalogassa.
 • Pillangó
  Kinyújtott és merev nyelvével először a makkot érintse meg itt-ott, majd rebbenő mozdulatokkal haladjon végig a pénisz szárán, mint a pillangó.
 • Oldalharapás
  Ujjaival fogja meg a pénisz fejét, és csókolgassa, finoman harapdálja az oldalát.
 • Belső szorítás
  Húzza hátra a fitymát, vegye szájába a péniszt, majd ajkaival szorítsa meg.
 • Külső szorítás
  Húzza előre a fitymát, nyomja ajkát a pénisz végéhez, és úgy csókolja, mintha húzni akarná.
 • Mangószívás
  A péniszt félig vegye a szájába, és erősen szívja.
 • Mélyen
  Vegye egészen tövig a szájába, mintha el akarná nyelni.
 • Fuvolázás
  A heregolyók csókolgatása és a péniszlap egyidejű billentyűzését jelenti.
Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók