Kategóriák Menü
0

Férfias játékok

Harc az idővel 

   A férfivá érés visszavonhatatlan jele, amikor a kamaszodó fiúnál megtörténik az első éjszakai magömlés. Ez ugyanaz a folyamat biológiailag, mint a lányoknál az első menstruáció, azaz jelzés: a fiú vagy lány nemzésre képes. Míg a fiúknál ez a jelenség azonnal és automatikusan orgazmus élménnyel jár, addig a lányok - hát?! - sok minden kellemetlenségről beszámolhatnának. Ez a kamaszkori első "szexélmény" alapvetően meghatározza a szexhez, és az önmaga erotikájához való viszonyát.

Általában az önstimuláció szükségességére és módszerére minden fiú rájön, még a haverokat sem nagyon kell kérdezni. Legtöbben már óvodás koruk óta tették ezt, de csak kézzel fogható eredményt produkáltak (merevedés) az anyagi termék (ejakulátum, sperma) helyett. A kamaszkortól viszont teljes a produkció.


Titokban, sietve

   Persze titokban, elbújva, mert minden figyelmeztetés nélkül is tudják, hogy valami olyat tesznek, ami senki másra nem tartozik. Régen károsnak és egészségtelennek minősítették a maszturbációt, ami persze nem igaz. De mivel legtöbbször elbújva kellett végezni a "feladatot" - elkövették a legfőbb hibát: siettették a dolgot. Nem azt tartották lényegesnek, hogy minél tovább álljon a zászló, hanem hogy minél hamarabb eljussanak az orgazmusig. Ha így gyakorolta be magát, bizony gyorstüzér férfivá vált, és egész életében küzdhet a korai magömléssel.

óraVegyen órát!

   Aki jó pasivá akar válni, annak nem szabad pár perces önkielégítést végezni, mert fixálódik a szokás, és csak hosszú terápiával szoktatható le róla. Az első lépés egy jó óra beszerzése, de kiválóan megfelel erre a mobiltelefon vagy a karóra stoppere is. Abból lesz az ejakulációját jól szabályozni tudó szupermen, aki legalább fél órán át mereven tudja tartani a zászlórudat végtermék nélkül. Ha valaki erre képes, akkor szeretkezés közben is produkálni tudja ugyanezt.

És meglátja mindenki: az így elért orgazmus jóval erőteljesebb, mint a gyors menet végén, arról nem is beszélve, hogy ennyi idő alatt már ki lehet elégíteni a partnert is.


Ejakuláció orgazmus nélkül?


   Azt mondjuk, hogy a férfiaknál az ejakuláció összekötődik az orgazmus élménnyel, azaz automatikus. Azonban minél cizelláltabb egy férfi lelke, minél érzékenyebb, annál nagyobb esélye van arra, hogy a két jelenség elválik egymástól. Azaz lehet ejakulációja (magömlése) orgazmus nélkül, de lehet orgazmusa is magömlés nélkül.

Az orgazmus nélküli magömlés rengeteg pszichés problémát rejt. Okozhatja fásultság, fáradtság, unalom, szeretet- vagy szerelem hiány, de potenciazavar vagy urológiai probléma is. Azok a férfiak hajlamosak erre, akiknek a "farka", pl. a madárfütty hallatára fél hatot mond, akiket zavar a kanyarodó villamos zaja szeretkezés közben, vagy letakarják a papagájt, hogy... Szóval, aki nem tud egészen a partnerére koncentrálni, és tele van ilyen irányú félelmekkel és bizonytalansággal. Lehet, hogy "kiadja magából az anyagot", de nem társul hozzá az öröm, a katarzis.

boxolóFejben dől el

   A magömlés nélküli orgazmus pedig a magas szex-kultúrájú férfi produkciója, aki ismeri a szex taóista tanait, és aszerint is él. Van egy nagyon jó mondás, ami Mantak Chia: "A multiorgazmusos pár" című nagyszerű könyvében olvasható. "Az orgazmus nem az ember két lába, hanem a két füle között dől el." Az számít, amit önmagáról és partneréről gondol, ahogyan a szívében, és nem az, amit az ágyékában érez. Úristen! Maszturbál a férjem!

A nők maszturbációja szükséges tanulófolyamat lehet, de sokan cikinek tartják. A férfiaké természetes, majd párkapcsolatban inkább csak színesítés, kiegészítés marad, és egyre kevésbé teszik, vagy el is hagyják. Míg a férfiak szeretik nézni is, ha partnerük önkielégítést végez, addig a nők tragédiának fogják fel, ha párjuk, férjük maszturbál. Miért?

Ugyanis a nők úgy érzik, hogy a férjük helyettük maszturbál. Ugyanis egy-egy önkielégítés után egy jó nő éhesebb lesz, a férfi meg fáradtabb, és ideig-óráig hasznavehetetlen. Ha a férfiak közben fantáziálnak, ritkán a feleségeikről, akik még a fantáziaképekre is féltékenyek. Azt kell mérlegelni, hogy a tevékenység valóban a partner helyett történik-e, s ha igen, segítséget kell kérni a helyzet normalizálására.

Ugyanez az alapja annak is, ha egy asszony haragszik a férj pornó-mániájára. Nincs is azzal semmi baj, ha felcsigázódva a párnak egy-egy eseménydús éjszakája lesz a film miatt. De ha a valós szex helyett nézi valaki, bizony kiharcolja a partner féltékeny ellenszenvét. És joggal.


Egészséges?

   A régi időkben a papok azt tanították - sokszor még ma is -, hogy a fiúk maszturbációja káros, gerincsorvadást lehet tőle kapni. A mag elvesztése az erő elvesztésével is jár, s hivatkoznak a bibliai Onán tevékenységére (onanizálás), ami persze nem erről, hanem a megszakított közösülésről szól. Egészséges mértékben az önkielégítés hasznos. De ha ez már helyettesíti a valós szexet, vagy naponta többször, minden más helyett is ez jut az eszébe, akkor mindenképpen komoly pszichés problémát takar. A férfi kezelésre szoruló pácienssé válik.

Forrás

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!