Kategóriák Menü
0

5 tuti tipp nőknek az intenzív orgazmusért

2017-05-02 00:18:48

Az, hogy a hölgy eléri-e az orgazmust, vagy nem, nem csupán attól függ, hogy a másik fél mit, esetleg mit nem csinál, hanem olyan tényezőkkel is számolni kell, mint a hangulat, a stressz, vagy a test anatómiája.

De aggodalomra semmi ok: nincs minden veszve!

női orgazmus

Ráadásul a női orgazmus sokkal intenzívebb és hosszabb, mint a férfiaké.

A továbbiakban olyan tanácsokkal látunk el, melyek megfogadásával a hölgyek intenzívebb élményt élhetnek át.

A női orgazmus minimum 6-30 másodpercig is tarthat.

A jó hírünk az, hogy néhány apró tanácsot megfogadva az élvezet sokkal intenzívebb is lehet és az orgazmus akár 1 percig is eltarthat.

 

 

1.    Menjetek hotelbe!

Több kutatás is kimutatta, hogy a párok sokkal inkább izgalomba jönnek, ha otthonukon kívül töltik együtt a meghitt pillanatokat. A legnépszerűbb helyszín a hotelszoba. Ti próbáltátok már?

Képzeld csak el a szituációt: ott vagytok ketten egy teljesen felszerelt szobában, nyugodt környezetben, anélkül, hogy az járna a fejetekben, hogy a szerelmeskedés után ki viszi le a szemetet. Végre ki tudtok kapcsolni és csak egymásnak és a pillanatnak éltek.

Emily Nagoski, szexológus és a Come As You Are: The Surprising New Science That Will Transform Your Sex Life írója a Men's Health című folyóiratnak arról beszélt, hogy a hotelszoba ideális környezet a hölgyek számára és a nők az új helyszínen nagyobb valószínűséggel élik át az intenzív orgazmust, mint otthon.

A megfelelő környezet kulcsfontosságú: tegyétek ki a "ne zavarjanak" feliratot, hallgassatok romantikus zenét, gyújtsatok meg néhány gyertyát, esetleg kényeztessétek egymást érzéki masszázzsal.

2.    Beszéljetek egymáshoz!

A párkapcsolatokban a férfi és nő közötti kommunikáció kulcsfontosságú. Nincs ez másképp az ágyban sem. A visszajelzések nagyon fontosak, néhány kedves (esetleg pikáns) szó, bók pedig sokat dobhat az együttléten.

3.    Mondd: „szeretlek”!

Nem vicc. A Chapman Egyetem egy tanulmánya szerint a "szeretlek" az élvezetes szexhez vezető szó. Daniel Bates a The Daily Mailnek elmondta, hogy ez a szó jelentősen megnöveli annak az esélyét, hogy a pár intenzívebb orgazmust éljen át. Sokan azt gondolnák, hogy a pimasz szavaknak nagyobb az ereje. Nem így van. A megkérdezett férfiak 75%-a azt nyilatkozta, hogy abban az esetben, ha kiejtik a varázsszót, párjuknak intenzívebb orgazmusban lesz része.

4.    Használjatok szexuális játékszereket!

Tény, hogy a legtöbb nő vibrátor használatával hamarabb elér a csúcsra, mint nélküle. Nagoski ezt azzal indokolja, hogy ezek a játékszerek intenzívebb, ritmikusabb élményben részesítik a hölgyeket, mint a pénisz, vagy a nyelv, esetleg egyéb ingerek.

Ha erotikus kényeztetésre vágytok, akkor keressétek fel webáruházunkat, ahol a teljes szexshop árukészletből válogathattok kedvetekre!

5.    Így érd el a többszörös orgazmust!

A többszörös orgazmus létezik. Amikor a hölgyek közel vannak a csúcshoz, a klitorisz rendkívül érzékennyé válik. Ha ebben a pillanatban azt finoman és folyamatosan stimulálják, akkor sokkal intenzívebb és tartósabb orgazmus érhető el.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog orgazmus
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!