Kategóriák Menü
0

A nők többféle orgazmusáról - A kéjt okozó bioelektromos kisülés természete

Ismétlés a tudás anyja

   Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a nők és férfiak orgazmus-készségének különbségéért a gyermekkort kell felelőssé tenni. Már az meghatározó, hogy a férfi nemi szerv a testen kívül helyezkedik el, ki van téve "közprédára", ennél fogva a férfiak kapcsolata saját nemi szervükkel természetes és mindennapi. A női nemi szerv ezzel szemben zárt, semmi értelmes, izgalmas szervrész nem látható kívülről; a nő - hacsak nem akrobata - nem látja a saját nemi szervét. Míg a férfiak első szexuális élménye az első éjszakai magömlés, és ez azonnal automatikus örömérzéssel, orgazmussal jár, addig a nők első nemi élménye a menstruáció - enyhén szólva - nem jár örömhozó élménnyel.

Bizonyított,

hogy a férfiaknál sem minden esetben automatikus a magömlés és az orgazmus, sokan érzik az elnyújtott orgazmus és a hirtelen jött vulkánkitörés okozta élvezetek közötti különbséget. A nőknek meg kell harcolniuk az orgazmusukért! Ez egy hosszú, kitartó tanulási folyamat eredménye, és nem is mindig jár sikerrel. A nők 25 %-a abba a kategóriába tartozik, aki soha életében nem lesz képes átélni az orgazmust, és soha nem is fogja megérteni, hogy a többiek vajon miért lelkesednek a szexért annyira! Ők azok, akik minden szexre éhes nőt lekurváznak, mert a nemiséghez való viszonyukat a sajátjukhoz hasonlítják, a másikét pedig betegesnek tartják.

Mi is az orgazmus?

   Ha biológiailag nézzük, akkor: az orgazmus a másodperc törtrészéig tartó bioelektromos kisülés, ami a férfiaknál és nőknél eltérő biokémiai és fiziológiai folyamatok beindításával jár. A férfiaknál például a magömlés kirobbanásával, ami az alhasban ugyanolyan rezonanciákat hoz létre, mint a nőknél. Az alhasban mindkét nem szinte ugyanazt érzi! A nĂőknél nincs ilyen látványos kitörés, hanem a bioelektromosság végigszalad a csiklótól felfelé, a hüvelyen át a méhig, vagy még feljebb. Az orgazmus csúcsa, amikor (férfi is, nő is) ezt a hullámzást a gerincében éli meg, a farkcsonttól felfelé haladva a koponyáig.

Ha pszichológiai szempontból elemezzük: az orgazmus egy olyan általános boldogság-érzet, ami ugrásszerűen megnöveli bizonyos hormonok szintjét (pl. adrenalin), amitől az illető képes az egész környezetét más szemmel látni. A testi, lelki, és hormonális változások nyomot hagynak a testen és lelken egyaránt, azaz a kielégült, boldog ember teljes magatartása megváltozik.

Szegény nők?

   Egyes emberek hihetetlennek tartják, hogy a nők számára ez a folyamat nem természetes %u2013 sajnálni kell ezért a nőket? De a természet kárpótolta őket a nehézségekért! Ugyanis míg a férfiaknak mindig van (csaknem mindig) orgazmusuk, de csak kétféle (erősebb meg gyengébb), addig a nőknek húsznál is több fajta kéjük lehet! Az a nő, aki megharcol az orgazmusáért, kárpótlásképpen a különböző orgazmusok képességét is megkaphatja. Csupán kitartóan kell tanulnia, és a szexet nem fizikai, hanem jóval magasabb szinten kell megélnie. Fontos megjegyezni: ez kizárólag olyan partnerrel sikerülhet, aki iránt szerelmet is táplál valaki!

Rendszerezzük ezeket az orgazmus-típusokat!

- A klasszikus forma a hüvelyen át megélt orgazmus, ami a legerősebb és a legideálisabb minden nő számára. DE NEMCSAK EZ AZ ORGAZMUS! Attól függően, hogy milyen a testhelyzet, és milyen a férfi és női nemi szerv egymáshoz való viszonya, a hüvely és a méhszáj milyen irányból kap ingert, maga a hüvelyi élvezet 8-10 féle is lehet! (Más érzet a hüvely oldalfalánál és egészen más a méhszájnál.) - A klitorális (azaz csiklóval elért) orgazmus. Ez a tanulási folyamat alapja. Mivel a csikló tele van idegvégződésekkel, a leghamarabb képes kellemes érzetet okozni. Ha egy nő megtanulja saját kis szerve kezelését, gyors, erős és rövid idejű orgazmusokat élhet meg. Ebben az esetben a különböző ingerlés végeredményben ugyanazt az érzetet hozhatja.

- Anális orgazmus, azaz a popsiszex eredménye. Mivel a pénisz a végbélen keresztül a méhet tudja ingerelni, hihetetlen mértékű orgazmust okozhat a nőnek. Csiklóval együtt ingerelve bármilyen hüvelyi orgazmusnál erősebb lehet. (Na jó! Egy kis ügyeskedéssel ez a férfiaknál is lehetséges! Még a heteróknál is...)

- Orális orgazmus. Szexéhes, az élvezetben elöljáró nők az orális szexet nemcsak szolgáltatásnak tekintik, hanem élvezik is. Kétféle módon is beszélhetünk erről:
- Élvezetet, orgazmust okozhat a NŐNEK, ha szájjal ingerelheti a szeretett férfit.
- Orgazmusként éli meg, ha az ő csiklóját ingerlik szájjal, s nem ugyanaz az élmény, mint a többi klitorális kéj.
- Kellemesen csókolózó partner akár a csókjával is orgazmust gerjeszthet a partnerében. Főleg, ha közben két kezével a nő arcát fogja.

- Mell orgazmus. Bármilyen hihetetlen, érzékeny mellű nőknél az ügyes férfiak, ügyes technikával orgazmust érhetnek el. Kitartás kell hozzá, mert ezt az izgalmi szintet elérni nem egy-két perc kérdése.

- Bőr orgazmus. Keletiek mesélhetnének erről, hogy finom masszázzsal, érzéki simogatással, cirógatással, testolajozással, testtel történő masszírozással milyen érzeteket lehet elérni. Nőknél nagyobb eséllyel érhető így el az orgazmus, mint a férfiaknál. Ugyanis a nĂők emocionálisan reagálnak az érintésre mint ingerre, a férfiaknál direkt ingerlés lenne szükséges az orgazmushoz.

- Meglepetés területek! Vannak egyedi eltérések, amik 80 %-ban a nőknél jelentkeznek. Azaz van, akinél orgazmus forrás a füle töve, vagy ha a kisujját a fülébe dugja, ha a sarkát vagy a térdét ropogtatják, ha a nyakába szuszognak, ha a haját közben simogatják, stb... És ez egyik sem perverzió, habár bizonyos függőség fajtája. És ami a lényeg: minden nőnek van egy-két ilyen orgazmus pontja, csak fel kell fedezni!

Szóval nem nagyon érdemes sajnálni a nőket, hiszen aki kitartóan megharcolt az első orgazmusáért, az kárpótlást talál a többi gyönyörben is. Csak ne hagyja ki a szerelem esélyét, mint ingererősítőt!

   Egy biztos: más emberi szervekhez képest roppant keveset tudunk az emberi szexualitásról, pontosabban arról, hogyan, miként és miáltal jövünk szexuális izgalomba.

Olyannyira, hogyha valaki írna egy könyvet, mondjuk azzal a címmel, hogy "F-pont", azt állítván, hogy a női fül bizonyos pontját ügyesen simogatva orgazmust lehet elérni, a nők néhány százaléka lelkesen nyugtázná: "Pont ez az, ami velem történik!"

Forrás

Tartalomhoz tartozó címkék: Szex - tudnivalók
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!