Kategóriák Menü
0

Nőnapi ajándékötletek és tippek

Nőnapi ajándékötletek és tippek Március 8. a hölgyek napja. Ha egyelőre még nem tudod, hogy ez alkalommal mit ajándékozz párodnak, akkor a legjobb helyen jársz.

Mit szólnál, ha nem csupán párodat, hanem magadat is megajándékoznád valamivel?

Tudod: neki Te, neked pedig Ő a legnagyobb ajándék.

A jó párkapcsolat alapja a jó és izgalmas szex. Ne váljatok a megszokás áldozataivá! Manapság a szexuális játékszerek tárháza szinte végtelen. Kísérletezzetek és próbáljatok ki új dolgokat!

Nőnapra vásárolhatsz párodnak olyan ajándékot, mely mindkettőtök számára rejt izgalmakat, de olyat is, melyek őt izgatják. Webshopunk rendkívül komplex a női izgatók terén is. Válassz pillangóbugyit, vibrációs tojást, izomfejlesztő kéjgolyót vagy akár csiklóizgatót! Ezek a szexjátékszerek amellett, hogy javítják az orgazmus-készséget, intenzívebb és élvezetesebb csúcspontot is eredményeznek.

  1. Szenvedély szemtakaró

Lepd meg szerelmedet a webshopunkban kapható, csillogóan fényes anyagú szemtakaróval. Ha nem tudod, hogy kedvesed tested mely porcikáját fogja megsimogatni a következő pillanatban, sokkal izgalmasabb a játék. Az érzékek felerősödnek és sokkal jobban egymásra tudtok hangolódni. A rugalmas fejpánt miatt a fekete színű szemtakaró tökéletesen illeszkedik a fejre.

  1. Strucctoll cirógató

Ha már az érzékiségnél tartunk, tovább fokozhatod a hangulatot, ha nem csupán kezeddel, hanem egy tollal is selymesen csiklandozod a kritikus pontokat. Az összesen 70 cm hosszú cirógató rózsaszín színben kapható.

  1. Velvet lila, tripla gésagolyó

Ha egy picit keményebb ajándékra vágysz, mint az eddig említettek, akkor válaszd a Velvet lila, tripla gésagolyóját! A bársonyos borítású golyók mindegyike belső masszázslabdával is számol. A mélyizom és a hüvely izmainak megtornáztatására alkalmas segédeszköz tisztítása rendkívül egyszerű. A golyók átmérője 3,5 cm.

  1. Velvet fekete vibrokéj- bársonyos

A Velvet vibrációs tojása távirányítóval vezérelhető és használója 4 vibrációs ritmus közül választhat. Használatával igény szerint stimulálható a vagina vagy az ánusz. A fekete színű vibráló tojás 6 cm hosszú és 2,5 cm átmérőjű. A bársonyos felület a maximális kényelemről és élvezetről gondoskodik.

Erotikashow hírek>>

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Miért minket válassz?
Kérd FOXPOST-tal!