Kategóriák Menü
Erotikus show-t viszünk az otthonodba!

Érdekes szexkörkép

Átlagosan milyen gyakran szexelnek a szinglik? Na és a házasok? Néznek pornót az emberek? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre derül ki a válasz! 

szex statisztikák

A megkérdezettek kevesebb mint fele szereretkezik heti 1x minimum, ami valljuk be, arányában kevés. Hol vannak a többiek?  Ebben az 53%-ban benne vannak a szinglik és azok, akiknek a kapcsolatukra ráült az unalom, ami miatt megritkultak sajnos az együttlétek. Persze akiknél megvan a heti 1 szex, azok többsége se elégedett ezzel az aránnyal, többet akarnak!

Érdekes, hogy 

- a szinglik többet szexelnek NAPONTA, mint a házasok! 

- a házasok 9%-ka nem emlékszik az utolsó együttlétre

- a házasok 4%-ka soha nem szeretne szexelni többé

- az elváltak igen aktív szexuális életet kívánnak maguknak, amellett hogy átlagosan havonta csak párszor adódik lehetőség erre nekik.

 

Volt orgazmus? Vagy mégse?!

A többség (kicsit több, mint a megkérdezettek fele) azt mondta, hogy nem, nem színlelt még orgazmust. Hogy hihetünk-e ennek, az a becsületességükön múlik, viszont nem mehetünk el amellett a tény mellett, hogy még mindig nagyon sokan színlelnek. Emögött állhat a megfelelési kényszer a saját örömük háttérbe szorításával, ami hosszú távon megmérgezheti a kapcsolatot.

Többen ráéreznek állításuk szerint arra, hogy párjuk mikor hazudik orgazmust.

Javaslat: Ha nincs orgazmus, nyugodtan mondd el a párodnak, találjatok rá közös megoldást, irányítsd a kezét a fejét a nyelvét, a szeretkezés intenzitását, úgy neked jó legyen. Vedd kezedbe az irányítást! Ennek a párod is örülni fog, mert az mindenkinek önbizalomnövelő, ha tudja, hogy ki tudja elégíteni maximálisan a párját. 

Titkos kis pornó

Több, mint a fele válaszadó állítása szerint soha nem néz pornót, tökéletesen elég neki az, amit kap a párjátol, nem igényel több vizuális kényeztetést. 

Elégedettségi index

Az aranyközépút jellemző, bár ennél a kérdésnél nem ez a legjobb eredmény. A többség közepesre értékelte a szexuális életének a minőségét, ami elég gyenge.

Javaslat: Bátran vessetek be egy kis örömszerzőt, vagy kényeztetőt, legyen az melegítő hatású, bizsergető síkosító! Kezdésnek megfelelő, hiszen már az is új élményekkel gazdagít majd titeket!

Hűség egy életen át?! Nem igazán....

Monogám életmód? Úgy látszik, csak nagyon keveseknek sikerül. Elsöprő többségben vannak azok, akik titokban megcsalták párjukat. Ez hihetetlenül magas arány. A félrelépésnek különböző okai lehetnek... Lehet az a megromlott szexuális élet, csábítás iránti vágy, kíváncsiság, monoton élettársi kapcsolat... Az okok mindenkinél más és más, a megoldás viszont nem a megcsalás. Kivéve persze ha nyitott kapcsolatban élnek, de akkor már nem is megcsalásnak hívjuk a más emberrel történő szexuális viszonyt, hiszen teljesen megengedett. Megoldás: kommunikáció. Mi az, amin közösen javítani lehet, mi vezetett a megcsalásig?  

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír